2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē viesosies Aija Andrejeva ar jaunā albuma “Mēs pārejam uz Tu” prezentācijas koncertu

7. decembrī pulksten 19.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā notiks dziedātājas Aijas Andrejevas jaunā albuma „Mēs pārejam uz Tu” prezentācijas koncerts. Tajā skanēs kompozīcijas no jaunā albuma, kā arī tautā pazīstamās un iemīļotās mākslinieces dziesmas nedaudz citādā skanējumā.

Koncertā piedalās:

Aija Andrejeva,

Kaspars Ansons (ģitāra),

Jānis Kalniņš (ģitāra),

Kaspars Pļavnieks (bungas),

Toms Veismanis (basģitāra),

Toms Mikāls (taustiņi),

Anna Zankovska un Santa Šillere (piebalsis).

Īpašie viesi – Alex un Ansis.

Aija Andrejeva teic:

„Jaunais albums „Mēs pārejam uz Tu” ir mans pārdzīvojums un piedzīvojums. Tas ir stāsts par vienu manas dzīves nodaļu, ar kuru gribu dalīties. Tās ir manas pārdomas, pieredze, mani sāpīgie un tumšie brīži, absolūta laime un ekstāze; tā ir mīlestība un ticība; tas ir izaicinājums būt drosmīgai un godīgai attiecībās ar cilvēkiem, un galvenokārt – ar sevi pašu. Tas ir ceļš pie sevis, pie saknēm. Dabisks process, kas notiek ar katru no mums.

Šis albums ir maratons, tā ir garā distance. Lai kā arī vēlējos to izdot, jau sākot no 2015. gada, nācās atlikt par vienu, diviem un beigās – par trim gadiem, jo tāda ir dzīve, kā slavenajā teicienā: „Cilvēks domā, Dieviņš dara”. Nupat jau gribas teikt, ka albums ir gatavs, un ar to noslēgsies viens ārkārtīgi būtisks manas dzīves posms – vismaz es to tā izjūtu. Sāksies jauna nodaļa, jau atkal citā kvalitātē, būs cita Aija, bet galvenais: būtībā – tā pati es! Drosmīga, atbildīga, ar dzīvu iekšējo bērnu – mazo huligānu, sievišķīgu un pilnu sirdi mīlestības!

Man viens draugs reiz jautāja: „Aija, ko tu gribi pateikt ar savu mūziku, ko gribi dot cilvēkiem?” Lai cik tas varbūt banāli izklausītos, es gribu dalīties mīlestībā. Caur mūziku un būšanu uz skatuves es varu dot mīlestību un vairot to citos. Tas ir mans galvenais uzdevums.”

Jaunā albuma “Mēs pārejam uz Tu” tituldziesmu noklausies ŠEIT.

Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv kasē: € 10,00, € 12,00 un € 15,00.

 

Sandis Mohovikovs

Koncerta producents

 

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101