2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē viesosies Emīlija Kate Tomsone un Pauls Ēriks Skujiņš, sniedzot rudens noskaņu koncertu

(attēls: Sandra Melnalksne Trēziņa 2020). 

Noslēdzot brīvdabas koncertus Smiltenē šogad,  15. septembrī plkst. 18:00 ar rudenīgu koncertu Vecā parka estrādē viesosies Emīlija Kate Tomsone un  Pauls Ēriks Skujiņš.

Emīlija Kate un Pauls Ēriks ir duets, kas par savām mājām sauc Cēsis. Abi jaunieši ir divi līdzīgie, kas auguši mūzikas klātbūtnē un vēl joprojām dievina uzturēties tās sabiedrībā. Emīlija Kate Tomsone un Pauls Ēriks Skujiņš – ģitāra un čells – līdzīgi skaisto, cilvēkam līdzīgo formu dēļ, bet raksturā pilnīgi pretēji – viens maigs un vasaras lietu atgādinošs, otrs – pērkona cienīga skaļuma autors. Kopā abi veido pusi no varavīksnes. Lai tā izveidotos patiešām, vajadzīgs vēl viens skatītāja saules pieliets smaids.

Koncertprogrammā izskanēs klausītāju iemīļotas melodijas no dažādiem komponistiem sākot ar Frank Sinatra, beidzot ar zināmiem latviešu mūzikas darbu autoriem.

Ieeja ir bez maksas.  Vietu skaits ir ierobežots. Koncerts notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

Informācija apmeklētājiem –  aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Koncerta ilgums – līdz 1 stundai. Nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā koncerts notiks Smiltenes novada Kultūras centra teātra zālē.

Koncertu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk – www.smiltenesnovads.lv vai zvanot +371 28688101.

 *Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101