2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē viesosies Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens un grupa “Musturis” ar koncertprogrammu “Īsas pamācības mīlēšanā”

2.augustā plkst. 14:00 Smiltenes Jāņukalna brīvdabas estrādē notiks draiskulīgi vieglprātīga koncertprogramma ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Mārtiņu Eglienu un grupu “Musturis” – “Īsas pamācības mīlēšanā”.

Vidējās un vecākās paaudzes latviešu mūzikas cienītājiem grupas “Ornaments” dziesmas izsaka ļoti daudz. Jautras, latviskas dziesmas lustīgās apdarēs izvilktas no vecmātes pūra lādēm, kuras lika kājām pašām cilāties daudziem klausītājiem pirms vairāk kā 50 gadiem. Kaut vai dziesmas par mīļajiem, labajiem puišiem, kas Rīgā zaga pīpes kātus, bet Cēsīs zelta lukturīšus, vai par pliko un nabadzīgo muzikantu. Ikviens atceras leģendāro muzikālo latviešu kino filmu “Īsa pamācība mīlēšanā” pēc Rūdolfa Blaumaņa stāstu motīviem, ar grupas “Ornaments” piedalīšanos.

Atceroties grupas “Ornaments” vecās, labās dziesmas, un domās sveicot viņus 45. dzimšanas dienā, aicinām uz jautru un muzikāli izklaidējošu programmu “Īsas pamācības mīlēšanā” ar humora pilno Latvijas Nacionālo teātra aktieri Mārtiņu Eglienu un grupu “Musturis”. Koncerta programmā varēsiet dzirdēt “Ornaments” dziesmas jaunā izpildījumā ar daudziem talantīgiem muzikantiem (Ēriks Zeps – akordeons, balss; Mārcis Lipskis – basģitāra, balss; Jurģis Lipskis – sitaminstrumenti, Pēteris Narubins – ģitāra, mandolīna, basģitāra, balss; Ingus Grīnbergs – vijole, balss; kā arī Mārtiņš Egliens.

Biļetes cena 7 EUR.  Pasākuma biļetes var iegādāties “Bez Rindas” elektroniski www.bezrindas.lv vai Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Biļešu skaits ir ierobežots. Biļešu tirdzniecība norisināsies arī koncerta dienā Jāņukalna brīvdabas estrādē. Koncerts notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

Informācija apmeklētājiem –  aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Koncerta ilgums līdz 1 stundai un 20 minūtēm vienā cēlienā.

Pasākumu organizē koncertu aģentūra “Bravissimo”. Plašāk – rakstot [email protected]  vai zvanot +371 28688101.

 

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

 Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101