2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē viesosies rakstniece Zane Zusta

Smiltenes novada bibliotēka 20.novembrī aicina uz tikšanos ar rakstnieci Zani Zustu. Tikšanās notiks divās daļās – viena paredzēta jauniešiem un pieaugušajiem, otra – bērniem.
Tikšanās pirmā daļa notiks Smiltenes vidusskolā plkst. 11:00, Dakteru ielā 27. Rakstniece, grāmatu “Tarakāni manā galvā” un “Aiz durvīm” autore Zane Zusta iepazīstinās klātesošos ar abām grāmatām, to tapšanas iemesliem un dalīsies savā dzīves pieredzē par tēmu “Uzdrošināšanās spert pirmo soli pretī saviem sapņiem”. Uz pasākumu aicināti ne tikai vidusskolēni, bet ikviens interesents.
Savukārt plkst. 12:45 iespēja tikties ar Zani Zustu būs Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā, Gaujas ielā 1. Zane Zusta ir autore un izdevēja iemīļotajām bērnu grāmatām par pūcīti Ucipuci – “Ucipuci meklē mājas” un “Ucipuci domā ārpus kastes”. Autore pasākuma laikā iepazīstinās ar sevi, pastāstīs bērniem par to, kā tapa grāmatas, kā var kļūt par rakstnieku un izstāstīs Ucipuci stāstu. Pēc tam kopīgi pārrunās Ucipuci zinību nodaļu, kur pūcīte māca, ko darīt, ja gadās nozaudēties, kā arī kopā ar bērniem izspēlēs leļļu teātri grāmatā, par aktieriem pieaicinot bērnus. Pasākums noslēgsies ar grāmatu ainu krāsošanu un papīra pūcītes veidošanu.

Informāciju sagatavoja
Sanita Lārmane,
Smiltenes novada bibliotēkas
Vecākā bibliotekāre

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada bibliotēka. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.