2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē viesosies Smurfiņi

24.februārī plkst.19.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē gaidāma komiski-sportiska izrāde bērniem “Smurfiņi un meža olimpiāde”. Izrādi piedāvā “Valmieras kinostudija” un biedrība “Apollo 13”, režisors-Imants Strads. Izrādē piedalās aktieri no dažādiem Latvijas teātriem.

Izrāde vēstī par olimpiskajām spēlēm, kas regulāri norisinās Smurfiņu mežā. Iemītnieki tām cītīgi gatavojas. Te pēkšņi visus pārsteidz ziņa, ka sacensībās grasās piedalīties arī Sarkanvaidzis. Viņš sacensībās nolēmis uzvārēt, lietā liekot viltību un krāpšanos. Kas olimpiādē izrādīsies spēcīgāks-godīgums vai viltus, draudzība vai likstas? To uzzināsit jau 24.februārī.

KONKURSS BĒRNIEM “SMURFIŅI UN SPORTS”

Mazie izrādes apmeklētāji ir aicināti uzzīmēt Smurfiņus sportojam un ņemt zīmējumu līdzi uz pasākumu. Izrādes dienā pats smurfu Paps izvēlēsies un apbalvos sešu labāko zīmējumu autorus, kuri saņems jaukas balvas no sponsora-“Food Union”. Pēc katras izrādes trīs labākie zīmējumi tiks izlikti apskatei Facebook un Draugiem.lv, kur Vislatvijas balsojumā tiks noteikts viens uzvarētājs, kurš balvā iegūs ceļojumu četrām personām uz zinātnes centru “Ahha” Igaunijā.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101