2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē viesosies vēdiskais psihologs, filozofs, grāmatas “Pāris” autors Uģis Kuģis

(attēls: Uģa Kuģa privātais arhīvs)

9. jūlijā pulksten 18:00 Smiltenes novada Kultūras centrā viesosies vēdiskais psihologs, filozofs, grāmatas “Pāris” autors Uģis Kuģis ar lekciju “Ko grib sieviete un Kā grib vīrietis”.

Vēdiskās dzīvesziņas konsultanta, pavāra un pasaules apceļotāja Uģa Kuģa nodarbības ir ieguvušas plašu popularitāti, jo vadītājam piemīt harisma un spēja interesanti pasniegt aktuālas tēmas par cilvēku savstarpējām attiecībām.

Lekcijā pasniedzējs un vēdiskās psiholoģijas konsultants Uģis Kuģis dalīsies ar zināšanām par to, ko ir nepieciešams izrunāt pirms laulībām, kā mīlēt viegli, pieskarsies tematam par intimitāti un to, kā nepazaudēt sevi šodienas steigā.

Uģis Kuģis savā pirmajā grāmatā “Pāris” ir aprakstījis vīrieti un sievieti vēdiskajā pasaules skatījumā. Vēdisko mācību pārzinātājs piedāvā grāmatu, kas ļauj citādi paskatīties uz mums ierastajām sievietes un vīrieša lomām. Noteikti nav viena absolūta pareiza viedokļa par attiecībām, bet Uģa teiktajā ieklausās gan sievietes, gan vīrieši. Viņš sevi jau parādījis kā gudru un aizraujošu vēdiskās filozofijas ideju nesēju lekcijās klātienē, un protams, arī sociālajā tīklā Facebook, kur viņa idejas rod lielu atsaucību. Grāmatā apkopotas svarīgākās vēdiskās zināšanas par to, kā diviem cilvēkiem dzīvot un augt kopā, atrodot ceļu uz augstāko garīgo izpratni (Jānis Roze 2016, ER).

Biļetes ir pieejamas www.bezrindas.lv vai Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Ieejas maksa par lekciju – 10 EUR. Vietu skaits ir ierobežots. Lekcija notiks, ievērojot visus drošas pasākuma organizēšanas nosacījumus. Vairāk informācijas pa tālruni 26222334 vai [email protected].

 

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Lilientāle

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101