2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes BJSS audzēknes – Latvijas Jaunatnes čempiones pludmales volejbolā U15 grupā

Latvijas Jaunatnes čempiones pludmales volejbolā U15grupā- Karīna Karahona un Alvīne Krumholce! 13.augusts un O-Sands smiltis bija ļoti veiksmīgas Smiltenes BJSS audzēknēm, un finālspēlē ar pārliecinošu uzvaru 2:0 tika pārspēts pāris no Rīgas. Prieks un gandarījums par meiteņu sniegumu- motivācija un gribasspēks finālspēlē deva ilgi gaidīto rezultātu- uzvaru! Meitenes pārstāv Smiltenes PBJSS, bet ikdienā, Karīna Karahona dzīvo Valmierā un mācās VVĢ, Alvīne Krumholce dzīvo Strenču novadā un mācās Strenču novada vidusskolā.

U15 grupā meitenēm otrs pāris- Līva Vāvere un Justīne Kleina ierindojās 5.vietā, mazliet pietrūka veiksmes… Šajā vecuma grupā posmos startēja 56 meiteņu pāri.

Šogad Latvijas Jaunatnes čempionātā pludmales volejbolā piedalījās 15 mani, Gitas Brālēnas, trenētie jauniešu pāri, no kuriem, 9 pāri iekļuva finālā.

U13 grupā zēniem 5.vietā- Druvis Bičevskis un Mārtiņš Ūburgs( posmos piedalījās 46pāri).

U15 grupā zēniem(no 45 pāriem)- 5.vietā Toms Emīls Liepa un Roberts Riņķis, neveiksmīgs finālposms un 9.vieta Emīlam Reinim Āboltiņam un Druvim Bičevskim.

U17 grupā zēniem(no 33 pāriem) finālā iekļūst un 9.vietu izcīna Toms Emīls Liepa un Marts Bičevskis.

U19 zēnu grupā(no 36pāriem)finālā iekļūst un ļoti pārliecinoši spēles uzsāk Kārlis Gaigals un Edgars Roze, bet izslēgšanas spēlēs individuāli kļūdoties puiši paliek 5.vietā… Kristers Vēveris un Marts Bičevskis finālā- 9.vietā.

U19 meitenēm finālā iekļuva Linda Vēvere un Alīda Marija Krumholce, tika izcīnīta 5.vieta, kas ļoti priecēja, jo iepriekšējā gadā meitenes ierindojās 11.vietā Latvijā. Šajā vecuma grupā piedalījās 38 pāri).

Jau otro gadu pēc kārtas Smiltenes PBJSS audzēkņi izcīna zelta medaļas Latvijas Jaunatnes čempionātā! Šogad ne tikai Pērnavā piedalījāmies starptautiskajā turnīrā pludmales volejbolā, bet startējām arī Igaunijas nacionālā čempionāta posmā Sāremā. Prieks par jaunajiem volejbolistiem, kuri šogad uzsāka treniņus, un ir jau izcīnītas pirmās uzvaras! Paldies audzēkņiem par sniegumu smilšu laukumos un vecākiem par atbalstu!

Gita Brālēna,

Volejbola trenere