2024. gada 24. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

“Smiltenes kausā” īpašas balvas saņems kolektīvi, klases un stilīgākie dalībnieki

Foto: Agnis Melderis

Jau šīs nedēļas nogalē norisināsies viens no gada gaidītākajiem sporta notikumiem Smiltenē – “Smiltenes kauss” riteņbraukšanā. Šogad 12 kilometru garajā “Vudlande” Tautas braucienā, kas visiem, pieejams bez maksas, tiks īpaši apbalvoti kuplākie kolektīvi, skolu klases, kā arī stilīgāk tērptie dalībnieki. Pieteikšanās sacensībām iespējam interneta vietnē bulta.lv/smiltene.

“Smiltenes kauss” riteņbraukšanā ir pasākums visai Smiltenes novada sabiedrībai. Pasākuma rīkotāji parūpējušies par to, lai piedalīties varētu ikviens, kam sirdij tuva aktīvā atpūta. Šogad “Smiltenes kauss” notiks divu dienu garumā, 12. un 13. septembrī.

Svētdien, 13. septembrī, bez “Pafbet” sporta un Latvijas jaunatnes kausa sacensībām, ikviens smiltenietis vai pilsētas viesis laipni aicināts ņemt dalību 12 kilometru garajā “Vudlande” Tautas vai bērnu brauciena (200 – 1000m) distancēs. Abi braucieni ikvienam būs bez maksas. Pie tam pēc finiša katrs par godam pieveiktu distanci saņems atbalstītāju sarūpētas balviņas no atbalstītājiem.

“Vudlande” Tautas braucienā organizatori parūpējušies par vairākām specnominācijām. Otro gadu pēc kārtas tiks noteikts kuplākais kolektīvs. Tiks vērtēti kolektīvi, kas pieteikumā norādīs vienotu komandas nosaukumu.

Pasākuma rīkotāji aicina pasākumā piedalīties arī Smiltenes un apkārtējo novadu mācību iestādes. Īpaši tiks sveiktas kuplākās klases kolektīvs. Piedalīties var klases skolēni un audzinātājs.

Vēl viena specnominācija būs stilīgāktērptais dalībnieks/ce. Aicinām padomāt par orģinālu apģērbu un velosipēdu. Īpaša žūrija vērtēs riteņbraucēju tērpus, izdomu un oriģinalitāti.

Pieteikšanās “Smiltenes kausam” turpinās mājaslapā www.bulta/smiltene. Dalībnieki tiek aicināti pieteikties laicīgi, lai būtu iespējams saplānot balvas un dalībnieku numurus.

 

Smiltenes kausa programma:

12.septembris

11:00 –14:00: LČ šosejas riteņbraukšanā individuālajā braucienā, Strenču šosejas 5.km

18:00 – 20:00: Latvijas pirmo sprinta sacensību pret kalnu kvalifikācija, Vecais parks

20:15 – 21:00 Latvijas pirmo sprinta sacensību pret kalnu fināli, Vecais parks

13.septembris

10:00 – 13:00 Latvijas jaunatnes kausa fināls, Bruģa kalnā

12:00 Bērnu braucieni, Kalnamuižā 1

13:00 Pafbet Sporta brauciens, Bruģa kalnā

14:30 Vudlande Tautas brauciens, Bruģa kalnā

 

Papildus informācija:

Toms Markss

 

Publicēts: 08.09.2020.