2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada domē darbu uzsāk deputāts Vilnis Korulis

Trešdien, 29.janvārī, ņemot vērā to, ka savas pilnvaras ir nolicis domes deputāts Gints Kukainis, Smiltenes novada domē darbu uzsāka Vilnis Korulis, kurš pēc vēlēšanu rezultātiem sarakstā bija nākamais Nacionālās apvienības „Visu Latvijai!” – Tēvzemei un Brīvībai/LNNK deputāts.

Jau vēstījām, ka 2020.gada 15.janvāra ārkārtas sēdē tika pieņemts lēmums par deputāta Ginta Kukaiņa pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa (Nacionālā apvienība „Visu Latvijai!” – Tēvzemei un Brīvībai/LNNK), jo izvēlējās ieņemt atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma SIA “ZAAO” valdes priekšsēdētāja amatu, kas ir divdesmit astoņām Ziemeļvidzemes pašvaldībām piederoša kapitālsabiedrība.  

Smiltenes novada domes lēmums tika nodots Smiltenes novada vēlēšanu komisijai, kura, ņemot vērā Smiltenes novada 2017. gada 3. jūnija vēlēšanu rezultātus, noteica, ka nākamais kandidāts, kurš ir uzaicināms Smiltenes novada domes deputāta amatam no politisko partiju apvienības “Nacionālā apvienība “Visu Latvijai”- “Tēvzemei un Brīvībai/LNNK ir Vilnis Korulis.

Vilnis Korulis 25 gadus strādā SIA “Palsa” lauksaimniecības uzņēmumā, ikdienā saskaroties ar tādiem darba pienākumiem, kas saistās ar mehāniku, elektroniku un metālapstrādi, lai nodrošinātu uzņēmuma saimniecisko darbību. Vilnis Korulis saka paldies visiem atbalstītājiem, īpaši Variņu pagasta iedzīvotājiem par uzticēšanos un lielo atbalstu, kas tika izteikts 2017.gada vēlēšanās. Apzinoties, cik izaicinoši būs apvienot ikdienas darbu ar jaunajiem pienākumiem, V.Korulis uzsver, ka ir gatavs iedziļināties un piedalīties turpmāko lēmumu veidošanā. Deputāts ir apņēmīgs aizstāvēt sabiedrības vajadzības un risināt jebkuru jautājumu savu kompetenču robežās:   “Ar cerību skatos uz to, ka būs iespējams strādāt sava pagasta labā un nenoliedzami arī novada iedzīvotāju labā. Domei ir jācenšas strādāt cilvēku labā, risināt cilvēkiem akūti svarīgas problēmas un jautājumus.”

Vilnis Korulis darbosies Finanšu un attīstības jautājumu un  Sociālo un medicīnas jautājumu pastāvīgajās komitejās.

Informāciju sagatavoja,

Linda Beitika,
Sabiedrisko attiecību speciāliste