2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada Gada balva sportā svinīgajā apbalvošanas ceremonijā gaidāms īpašs uzvedums

Piektdien, 11.janvārī plkst.19:00 Smiltenes pilsēta Kultūras centrā notiks astotās Smiltenes novada Gada balva sportā svinīgā apbalvošanas ceremonija, kuras laikā tiks pasniegtas balvas 14 dažādās nominācijās. Par muzikālo un izklaides noformēju pasākuma laikā rūpēsies smilteniete Kristīne Timermane, un Gatis Ivans, kā arī populārā Latvijas brake dance grupa Camelot. Tikmēr pasākuma apmeklētājus ar īpašu uzvedumu pārsteigs Smiltenes novada sportisti.

Smiltenes novada Gada balva sportā mērķis ir novada sportistu, komandu, treneru un sacensību rīkotāju gūto panākumu popularizēšana, kā arī sporta sabiedrības vienošana. Turpinot tradīcijas, aizvadītā gada izskaņā ikvienam sporta līdzjutējam bija iespēja piedalīties balsojumā, nosakot gada labāko amatieru sportistu/i un gada populārāko sporta notikumu.
Šīs nedēļas piektdienā pulksten 19:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā notiks svinīgā apbalvošanas ceremonija. Tajā piedalīties aicināti visu paaudžu sportisti, treneri, sporta personības un ikviens interesents, kuram sirdij tuvas fiziskās aktivitātes. Pasākums sadalīts divās daļās. Pirmajā no tām tiks sveikti Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi par gūtajiem panākumiem valsts un starptautiskā mēroga sacensībās.

Tikmēr vakara kulminācija būs astotās Smiltenes novada Gada balva sportā balvu pasniegšana 14 dažādās nominācijās. Uzzināsim gada labāko sportistu, labāko sportisti, labāko jauno sportistu, labāko jauno sportisti,  labāko tehnisko sporta veidu pārstāvi, labāko komandu, populārāko sporta notikumu, labāko amatieru sportistu/i, gada sporta veterānu, labākā sportista, labākās sportistes, labākā jaunā sportista un labākās jaunās sportistes trenerus. Vakara sirsnīgākā sadaļa allaž ir balvas par mūža ieguldījumu Smiltenes novada sportā pasniegšana. Šogad šo nozīmīgo apbalvojumu saņems ilggadējais futbola treneris, tiesnesis, kluba vadītājs un entuziasts Jānis Dergačs. Cienījamo vīru apsveikt aicināti visi viņa esošie un bijušie audzēkņi, kā arī līdzgaitnieki.

Smiltenes novada Gada balva sportā svinīgo apbalvošanas ceremoniju arī šajā gadā izkrāšņos muzikālie un, pirmo reizi, arī deju priekšnesumi. Par muzikālo noformējumu rūpēsies lieliskais tandēms – Kristīne Timermane un Gatis Ivans. Tikmēr enerģijas pilnu devu ikvienam klātesošajam solās dot arī Latvijā pazīstamā brake dance grupa Cemelot.

Ar īpašu pārsteigumu pasākuma pašā sākumā publiku pārsteigs arī dažādu sporta veidu Smiltenes novada sportisti, kamēr balvas mūsu labākajiem sportistiem pasniegs spilgtas novada un visas Latvijas personības. Vadītāja lomās iejutīsies Aigars Veldre un Toms Markss. Tie Smiltenes novada sporta līdzjutēji, kuri nevarēs pasākumu apmeklēt klātienē, aicināti vērot video tiešraidi Facebook lapā – Smiltenes novada gada balva sportā 2018.

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Smiltenes novada Gada balva sportā rīkotājs