2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada jaunie dziedātāji var pieteikties konkursam “Smiltenes balstiņas 2018”

22. aprīlī plkst. 15.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā norisināsies jau trešais bērnu un jauniešu vokālistu konkurss “Smiltenes balstiņas”. Šogad konkursa nolikumā ieviestas divas būtiskas pārmaiņas! Pirmkārt, konkursam šogad var pieteikties tikai Smiltenes novada jaunie dziedātāji. Otrkārt, konkursā var startēt solisti, dueti un trio.

Konkurss “Smiltenes balstiņas” ir paredzēts dziedošajiem bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 15 gadiem. Katra dalībnieka uzdevums ir sagatavot priekšnesumu – 1 dziesmu latviešu valodā atbilstoši savam vecumam un vokālajām spējām. Dalībniekus, kā allaž, vērtēs Smiltenes pilsētas Kultūras centra apstiprināta žūrija un īpašais viesis – kāds populārs, iemīļots mūziķis, kura vārds šobrīd netiek atklāts un paliek kā pārsteigums. Konkursa uzvarētāji saņems īpašas, noderīgas balvas.

Dalību konkursā iespējams pieteikt līdz 13. aprīlim (ieskaitot), iesniedzot pilnībā aizpildītu pieteikuma anketu, kas pieejama Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Anketu var nosūtīt elektroniski uz e-pastu [email protected], vai nodot personīgi Smiltenes pilsētas Kultūras centrā.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties Smiltenes pilsētas Kultūras centrā.  Sīkāka informācija par konkursu pa tālruni: 28688101.

 

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101