2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

PĀRCELTS! Smiltenes novada Kultūras centrā notiks grupas “Ceļojums“ 10 gadu jubilejas svinības

Saistībā ar MK noteikumiem, kuri saistās ar Covid19 ierobežošanu, grupas Ceļojums svinības (10.10.20.) tiek pārceltas uz 2021. gada 17.jūliju!
 
Šobrīd jebkurā pasākumā jābūt personalizētām sēdvietām, un dejas ir izslēgtas! Informējam, ka iegādātās biļetes būs derīgas jaunajā pasākuma laikā. Ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Pagājuši jau 10 gadi, kopš grupa “Ceļojums” nospēlēja savas pirmās kāzas. Atzīmējot šo notikumu, grupa aicina uz kopīgiem svētkiem 10. oktobrī Smiltenes novada Kultūras centrā.

Kas gan būtu laba ballīte bez labiem draugiem? “Ceļojuma” svētkos uzstāsies leģendārā grupa “Palsa”, lieliskais “Propellers”, Latvijas Radio personība un DJ Kaspars Markševics, kā arī vienmēr smaidīgais un publikas mīlētais Normunds Rutulis.

Brīžos, kad kājas būs piekusušas, dzimšanas dienas viesi varēs doties uz foto stūrīti vai kafejnīcu, kā arī iesaistīties dažādās aktivitātēs, iegūstot foršas balvas. Būs arī pārsteigumi. Smiltenes novada Kultūras centrs pasākumam durvis vērs pulksten 19:30, bet dejas sāksies jau plkst. 20:00.

Līdz 10. oktobrim biļetes iepriekš pārdošanā būs pieejamas par izdevīgāku cenu – EUR 7.  Pasākuma dienā – EUR 10.  Biļetes var iegādāties “Bez Rindas” elektroniski www.bezrindas.lv un Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Biļešu skaits ierobežots. Koncerts notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

Koncertu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk – [email protected] vai +37128688101.

 

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju publicēšanai sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101