2024. gada 24. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada Kultūras centra pagalmā notiks Dzejas dienām veltīts pasākums “Ceļā pie Tevis”

12.septembrī pulksten 16:00 Smiltenes novada Kultūras centra pagalmā gaidāmas muzikālas sarunas “Ceļā pie Tevis” kopā ar Santu Sāri. Pasākums veltīts Dzejas dienām.

Koncertprogrammā  apvienota Jāņa Petera dzeja un dziesmas ar Jāņa Petera vārdiem, kurai dots nosaukums “Ceļā pie Tevis”.

Programmā dzirdēsiet tādas dziesmas, kā „Mēmā dziesma”, kura ir latviešu iedvesmas dziesma,  kā arī „Sanāciet sadziediet”, „Zaļā zeme”, „Laternu stunda”, „Tā diena”  un citas skanīgas latviešu dziesmas,  kuras varēsim izjust un dziedāt visi kopā.

“Koncerta stāsts būs par to, ka mēs visi esam ceļā. Ceļā uz laimi, ceļā uz mīlestību, ceļā, lai atrastu sevi. Varbūt kāds ir ceļā uz mājām, uz savu zemi Latviju. Un nekas nevar būt svarīgāks par ceļu. Ceļā būt ir skaisti. Par to arī būs šis stāsts, ” stāsta Santa Sāre.

Šī stāsta ceļojumā jūs vedīs Santa Sāre (režisore, dziedātāja, koncertprogrammas scenārija autore), kopā ar pianistu Ģirtu Ripu un perkusionistu Mārci Kalniņu. Programma, kas aicina klausītāju uz brīdi atstāt aiz durvīm ikdienas rūpes un caur dziesmu izdzīvot patiesu, dziļu un izjustu stāstu.

Pasākums notiks, ievērojot apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu. Ieeja ir bez maksas.

Informācija apmeklētājiem –  aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Koncerta ilgums – līdz 1 stundai. Lietus gadījumā pasākums notiks Kultūras centra teātra zālē. 

Koncertu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk: [email protected] vai zvanot +371 28688101.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs un Smiltenes novada bibliotēka. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101