2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada pašvaldība atjauno apmeklētāju pieņemšanu klātienē turpmāk -pēc iepriekšēja pieraksta

Līdz ar ārkārtējās situācijas atcelšanu Latvijā, no 10.jūnija Smiltenes novada Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs (turpmāk VPVKAC),  pašvaldības administrācija un iestādes atsāk apkalpot klientus klātienē –  turpmāk pēc iepriekšēja pieraksta, turpinot ievērot noteiktos sociālās distancēšanās un epidemioloģiskos drošības pasākumus.

Ievērojot  nosacījumu par cilvēku skaitu vienā telpā, pašvaldība aicina iedzīvotājus izvērtēt klātienes apmeklējuma nepieciešamību un pēc iespējas vairāk izmantot pakalpojumus e-vidē, kā arī izvēlēties konsultācijas saņemt attālināti.

Lai nepārklātos apmeklētāju plūsma un uzgaidāmajā telpā neveidotos rinda, apmeklētājus lūdzam ierasties individuāli uz iepriekš norunāto laiku, iestādes telpās lūdzam lietot sejas aizsegus, ievērot 2 metru atstatumu vienam no otra un lietot pieejamos dezinfekcijas līdzekļus.

Lai saņemtu Smiltenes VPVKAC pašvaldības un valsts pakalpojumus klātienē (iesniegumu iesniegšana, tai skaitā par slimības B lapu, pabalstiem, dzīves vietas deklarēšanu, palīdzību ienākuma nodokļa deklarācijas iesniegšanai par attaisnotiem izdevumiem, e-pakalpojumu pieteikšana portālā www.latvija.lv), apmeklētajiem turpmāk jāveic iepriekšēja pieteikšanās:

  • Par pašvaldības pakalpojumiem, zvanot pa tālruņiem 64707588; 20022348 vai rakstot elektronisko vēstuli uz [email protected];
  • Par valsts pakalpojumiem, zvanot uz 66954850 vai uz e-pastu: [email protected];
  • Apmeklētāju pieņemšana pie Smiltenes novada domes vadības, zvanot uz tālruni 64774844;
  • Saziņa ar pašvaldības darbiniekiem caur e-pastiem vai tālruņiem, vai tikšanās klātienē pēc iepriekšēja pieraksta. Speciālistu kontaktinformācija ir pieejama ŠEIT.  
  • Iepriekš sagatavotus dokumentus var ievietot slēgtā pastkastītē pie pašvaldības ēkas, Dārza ielā 3.

 

IEDZĪVOTĀJU IEVĒRĪBAI

Visus iesniegumus un dokumentus, kas adresēti pašvaldībai, kā līdz šim var sūtīt uz e-pastu: [email protected], iesniegt iesniegumu caur portālu www.latvija.lv.

Lai samaksātu nekustamā īpašuma nodokli, zemes nomas maksu, pašvaldība aicina izmantot internetbanku.

Visa aktuālā informācija, iesniegumi, veidlapas, kontaktinformācija pieejama www.smiltenesnovads.lv.

 

Valsts iestāžu pakalpojumu saņemšana pēc iepriekšēja pieraksta vai attālināti:

  • Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (VSAA) –  pierakstīties klātienes apmeklējumam Smiltenē, zvanot uz tālr.: 64707284 vai rakstot uz e-pastu: [email protected]. Informatīvais tālrunis: 64507020;
  • Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) –  pieraksts klātienes apmeklējumam Smiltenē, zvanot uz tālr.: 67209481; 67209482. Informatīvais tālrunis: 67209400;
  • Valsts Zemes dienests (VZD) –   pieraksts klātienes apmeklējumam Smiltenē, zvanot uz tālr.: 64231795 vai rakstot e-pastu: [email protected]. Informatīvais tālrunis 67038800;
  • Valsts ieņēmumu dienesta (VID) konsultatīvais tālrunis: 67120000;
  • Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) informatīvais tālrunis: 80200206.

 

Papildu informācija: