2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Sporta bāzēs atsākas grupu sporta treniņi un individuālās sporta nodarbības

Ņemot vērā valdībā pieņemtos lēmumus par fiziskās distancēšanās un epidemioloģiskās drošības pasākumiem, ievērojot Izglītības un zinātnes ministrijas izstrādātās rekomendācijas par sporta norises vietām un Smiltenes novada domes 13.05.2020. rīkojumu Nr.3.19/72, pašvaldības sporta bāzēs atsākas organizētie grupu sporta treniņi, kā arī iedzīvotājiem iespēja veikt  individuālās nodarbības.  Ar rīkojumu var iepazīties ŠEIT.

Novada sporta objekti tiks atvērti pakāpeniski, pēc noteikumu izstrādes un saskaņošanas atbilstoši fiziskās distancēšanās un epidemioloģiskās drošības prasībām. Kā pirmās sporta norišu vietas, kas pieejamas treniņiem un nodarbībām ir daudzfunkcionālā sporta kompleksā pie Tepera ezera un Smiltenes pilsētas sporta hallē.

Ar katras sporta norises vietas apmeklēšanas darba laikiem un kārtību aicinām iepazīties zemāk:

Smiltenes novada Sporta centra kontaktinformāciju meklē ŠEIT

Aicinām ikvienu apmeklētāju atbildīgi izturēties pret noteikto kārtību, ievērot pieļaujamo cilvēku pulcēšanās skaitu,  2 metru distanci un personīgo higiēnu!  

Vēršam uzmanību, ka ņemot vērā, ka pašvaldībai nav iespējams veikt nepieciešamos dezinfekcijas pasākumus, āra trenažieru un bērnu laukumi apmeklētājiem nav pieejami. Nosacījumi to izmantošanai var mainīties atbilstoši situācijai un valstī noteiktiem ārkārtējās situācijas ierobežojumiem, to mazināšanai vai pastiprināšanai.

Aicinām apmeklētājus  ievērot visus noteikumus, būt atbildīgiem pret savu un līdzcilvēku veselību!

 

Sagatavoja: Marita Mūze, Sabiedrisko attiecību speciāliste