2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada sporta svētki 2020

2020.gada 29.augustā Grundzāles pamatskolas laukumā un tā apkārtnē norisināsies Smiltenes novada sporta svētki. Aicinām visus Smiltenes novada iedzīvotājus un organizācijas iesaistīties sportiskās aktivitātēs.

 

Ar mērķi popularizēt sportu kā veselību stiprinošu, relaksējošu un emocionāli atraktīvu nodarbi, Smiltenes novada Kultūras, sporta un mūžizglītības pārvalde sadarbībā ar biedrību  “Smiltenes sporta centrs” un  Grundzāles pagasta sporta organizatoru Māri Stabiņu organizē ikgadējos novada sporta svētkus.

Sacensībās aicināti piedalīties Smiltenes novada pagastu, iestāžu, organizāciju un fizisku personu veidotas komandas, kurās dalībnieki nav jaunāki par 16 gadu vecumu.  Ikviens sacensību dalībnieks par savu veselības stāvokli uzņemsies atbildību pats, apliecinot to ar savu parakstu komandas pieteikumā.

Sporta svētku dienā komandas aicinātas ierasties līdz plkst.9.30, sacensību sākums plkst. 10.30. Šogad sporta svētku programmā iekļautas dažādas netradicionālas sporta disciplīnas: pionierbols, frisbijs, zelta rokas, tālmetēji, pretstafete, orientēšanās biatlons, futbola golfs, 10 minūtes jaunsardzē un distanču slēpošana. Vairāk informācijas par sporta veidiem var uzzināt Smiltenes novada sporta svētku NOLIKUMĀ, www.smiltenesnovads.lv mājaslapā.

 

Komanda jāpiesaka iepriekš zvanot uz telefona Nr. 26460704 vai rakstot uz e-pasta adresi: [email protected] līdz 27.augustam plkst. 20.00.

 

Sacensību dalībniekiem paredzētas balvas – pirmo trīs vietu ieguvēji komandu vērtējumā tiks apbalvoti ar piemiņas balvām, kā arī ikviena komanda saņems gandarījuma balvu.

Ierodoties uz sacensībām, automašīnu novietošana jāplāno pie pagasta ēkas. Pieteiktajām komandām tiks izsniegta atļauja vienas automašīnas iebraukšanai sacensību norises teritorijā.

 

Lai visiem sportisks un atraktīvs augusta mēnesis! Uz tikšanos Smiltenes novada sporta svētkos!

 

 

Ja pasākuma dienā ir pasliktinājusies pašsajūta (ir manāmas pazīmes elpceļu infekcijai vai paaugstināta temperatūra) lūdzam palikt mājā un neapdraudēt citu pasākuma dalībnieku veselības stāvokli.

 

Informāciju sagatavoja,
Linda Beitika
Sabiedrisko attiecību speciāliste