2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada Sporta svētki

31.augustā notiks ikgadējie „Smiltenes novada sporta svētki 2019″, kuri šogad notiks Blomes pagasta Jeberlejas estrādē.

Arī šogad aicinām novada iedzīvotājus, uzņēmumus, organizācijas, iestādes veidot savas komandas, lai sacenstos par šā gada sportiskākās komandas titulu, kā arī bērnus, kuriem, turpinot pagājušā gada tradīciju, būs iespēja piedalīties un sacensties individuālās disciplīnās.

Sporta svētki tiek rīkoti ar mērķi rosināt Smiltenes novada iedzīvotājus iesaistīties sportiskās aktivitātēs, kā arī popularizēt sportu kā fiziskās un garīgās veselības veicinošu nodarbi.

Sacensību svinīgā atklāšana paredzēta plkst. 10.00, sacensību sākums plkst. 10.30. Šogad sacensību programmā komandām iekļauti desmit sporta veidi – volejbols ar nestandarta bumbu, tautas bumba, “Caurā truba”, “Purvs”, kurā galvenais būs ievērot apļa robežu, “Lielgabals”, “Aklā medicīnas brigāde” ar iespēju pārbaudīt komandas saliedētību, “Kross”, kas gan būs īsākā distance, nekā ierasti skolā, “Teniss”, “10 minūtes armijā”, kur dalībniekiem būs jāveic militarizētu šķēršļu josla un Stendu šaušana. Stendu šaušana ir disciplīna, kurā  no komandas varēs piedalīties 2 dalībnieki, no kuriem vismaz 1 ir mednieks, līdz ar to, lūgums paņemt līdzi mednieku apliecību! Bet aicinām nenobīties tos, kuru vidū nav mednieki, jo komandu kopvērtējumā tiek vērtēta mazākā izcīnīto vietu summa deviņos sporta veidos.

Komandas (12-14 cilvēku sastāvā) aicinām pieteikt savu dalību līdz 28. augustam, pie sacensību galvenā tiesneša Guntara Marksa pa tālruni 26460704 vai e-pastu [email protected]. Sacensību dienā, komandu ierašanās, reģistrācija notiks līdz plkst.9.30. Ar sacensību nolikumu iespējams iepazīties ŠEIT. Pieteikuma anketa pieejama ŠEIT.

Sporta svētkus organizē Smiltenes novada domes Sporta pārvalde un tie tiek rīkoti projekta  “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” Nr. 9.2.4.2/16/1/052 ietvaros.

Pasākuma organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Inga Kovala,
Smiltenes novada domes
Sabiedrisko attiecību speciāliste