2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada TIC aicina doties dabā!

Šajā ārkārtējās situācijas laikā, kas radusies koronavīrusa COVID-19 izplatības dēļ Latvijā un visā pasaulē aicinām Smiltenes novada iedzīvotājus būt atbildīgiem un neapmeklēt ļaužu pārpildītas vietas. Tirdzniecības centrus un izklaides vietas aizstāt ar došanos dabā.

Aicinām doties iepazīt Smiltenes novada dabas apskates objektus, lai gūtu mieru, labsajūtu un svaigu gaisu. Ļaujieties nesteidzīgām pastaigām un nūjošanai, taču aktīvākas atpūtas cienītājiem iesakām nodarboties ar skriešanu vai velo braukšanu un izvēlēties kādu no Smiltenes novadā pieejamajiem velo maršrutiem.

Dodoties dabā iemūžini skaistos mirkļus un lieto tēmturus #dodiesdabā un #smiltenesnovads. Aicinām sekot mums Facebook lapā @visitSmiltene, kurā varēsi redzēt mūsu ieteikumus, kur doties dabā Smiltenes novadā.

Visu informāciju par dabas apskates objektiem, pieejamajiem velomaršrutiem un tūrisma kartēm vari uzzināt apmeklējot Smiltenes novada tūrisma mājas lapu visit.smiltenesnovads.lv, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot +371 29395200.

Esam atbildīgi šajā ārkārtējās situācijas laikā un atceramies ievērot 2 m distanci un higiēnas pasākumus, jo tikai mēs paši varam pasargāt sevi!

 

Informāciju sagatavoja:

Lelde Atlāce,

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra

tūrisma organizatore