2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada TIC piedalās tūrisma izstādē Tourest 2017

No šodienas, 10. līdz 12. februārim Igaunijas galvaspilsētā Tallinā norisinās tūrisma izstāde “Tourest 2017”, uz kuru kopā ar Vidzemes tūrisma asociāciju un citiem Vidzemes tūrisma centru kolēģiem devies arī Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs (TIC).

Smiltenes novadu šajā izstādē pārstāv Smiltenes novada TIC vadītājs Modris Apsītis, kurš prezentē Smiltenes novada tūrisma piedāvājumu – apskates objektus, naktsmītnes, ēdināšanas iespējas, velo maršrutus, kā arī citu tūristiem noderīgu informāciju.

Tūrisma izstādi “Tourest” organizē Igaunijas Tūrisma aģentu un tūrisma operatoru asociācija (ETFL), kopš 1991. gada. Izstāde aptver visus galvenos ceļojumu segmentus, piedāvājot efektīvu iespēju satikties tūrisma nozares profesionāļiem ar potenciālajiem klientiem.

Dalība tūrisma izstādēs sniedz iespēju nozares speciālistiem sniegt ieskatu sava novada tūrisma piedāvājumā, kā arī saplānot maršrutu atbilstoši klientu interesēm un atbildēt uz interesējošiem jautājumiem. Ir iespēja tikties ar dažādiem tūroperatoriem, kas organizē braucienus uz Latviju, līdz ar to ir iespēja piedāvāt viņu veidotajos braucienos iekļaut arī Smiltenes novada tūrisma piedāvājumu.

Informāciju sagatavoja:
Lelde Sprancmane,
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
tūrisma speciāliste