2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada TIC piedalījās Vidzemes uzņēmēju dienās 2017!

19. un 20. maijā Valmierā norisinājās Vidzemes reģionā lielākā uzņēmēju un amatnieku izstāde “Vidzemes uzņēmēju dienas 2017”, kurā piedalījās arī Smiltenes novads kopā ar Raunas, Apes un Alūksnes novadiem zem kopīgā nosaukuma “Vidzemes šosejas pieturas.”

Vidzemes šosejas pieturas stendā Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs iepazīstināja ar tūrisma piedāvājumiem Smiltenes novadā, savukārt Smiltenes novada domes Attīstības un plānošanas nodaļa sniedza informāciju par Smiltenes novada uzņēmējiem.

Pirmajā izstādes dienā apmeklētājiem bija iespēja satikt šūšanas salona īpašnieci Ivetu Purmali un aplūkot viņas darinājumus. Atpūtas kompleksa “Slīpi” pārstāvji piedāvāja nogaršot cidoniju sīrupu kā arī Jolanta Eberharde iepazīstināja ar kūku dekorēšanu un ļāva apmeklētājiem pašiem iesaistīties dekorēšanas procesā.

Otrajā izstādes dienā apmeklētāji varēja iemēģināt roku metālkalšanā un izkalt sev kādu suvenīru kopā ar metālkalēju Jāni Keiseli no Blomes pagasta. Lauku mājas “Donas” saimniece piedāvāja nogaršot mājās ceptu rudzu maizi ar kaņepju un zaļumu sviestu. Abās izstādes dienās apmeklētājiem bija iespēja nogaršot dzirkstošās bērzu sulas “BIRZĪ”, kuras ražo SIA “Kainaiži”.

Smiltenes novada TIC, saka lielu paldies Smiltenes novada tūrisma uzņēmējiem, kuri pārstāvēja un prezentēja Smiltenes novadu!

Pasākuma galerija pieejama šeit.

Informāciju sagatavoja:
Lelde Sprancmane,
Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra
vadītāja vietniece