2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes stadiona servisa un skatītāju tribīņu ēkas atklāšanas svētki 4.augustā

4.augustā ar sportisku sacensību programmu tiks atklāta jaunuzceltā Smiltenes stadiona servisa un skatītāju tribīņu ēka, kas ikdienā kalpos Smiltenes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas, Smiltenes vidusskolas un Smiltenes tehnikuma audzēkņiem, kā arī sporta klubu vajadzībām un sporta pasākumiem.

Stadiona servisa un skatītāju tribīņu ēka ir sen lolots projekts, uzlabojot sporta infrastruktūru novadā, nodrošinot  pienācīgus apstākļus treniņu procesa, sacensību, nodarbību organizēšanai novadā.

Visas dienas garumā stadionā un pilsētā notiks sacensības, kuras apmeklēt aicināts ikviens:

  • Plkst.10.00-15.00 notiks “Taizeļa kausa izcīņa 2018” futbolā. Komandām (6+1 cilvēku sastāvā) pieteikšanās līdz plkst.9.45, dalības maksa 10 eur no komandas.
  • Plkst.12.00 Tepera ezera promenādē ar peldēšanas distanci sāksies Latvijas kausa izcīņas posms Triatlona sprinta distancē, kas turpināsies ar riteņbraukšanu maršrutā Smiltene-Mēri-Smiltene un skriešanas disciplīnu Vecajā parkā, Smiltenē.
  • Plkst.16.00 notiks draudzības futbola spēle starp Smiltenes futbolistiem un viņu vecākiem, treneriem un atbalstītājiem. Komandu sastāvā būs arī Latvijas Futbola federācijas vadības, Smiltenes novada domes un projekta īstenotāju pārstāvji.
  • Pēc spēles notiks svinīgā stadiona servisa un skatītāju ēkas atklāšana, pēc kuras plkst.18.00 sekos KOMANDA.LV 1.līgas čempionāta spēle starp FK Smiltene/BJSS un FK Tukums 2000/TSS komandām.

Nāc un atbalsti!

Pasākuma rīkotājs ir Smiltenes novada pašvaldība. Sabiedrības informēšanas nolūkā pasākums tiks filmēts un fotografēts, kā arī šī informācija tiks ievietota Smiltenes novada pašvaldības tīmekļvietnē, informatīvajā izdevumā un sociālo tīklu profilos.

Inga Kovala
Smiltenes novada domes
sabiedrisko attiecību speciāliste