2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Šogad sarunu festivāla “Lampa” kopā skatīšanās vieta būs arī Smiltenē

2., 3. un 4. septembrī Smiltenes novada Kultūras centrā (kino zālē) norisināsies sarunu festivāla “Lampa” tiešraides. Ieeja ir bez maksas.

Sarunu festivāls “Lampa” ir vide un impulss nemitīgai sevis pilnveidošanai mūžīgi mainīgajā pasaulē. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt. Visiem, kas vēlas uzzināt un sarunāties par Latvijai, Eiropai un pasaulei būtiskiem jautājumiem.

Šogad sarunu festivālu “Lampa ” varēs piedzīvot no 2. līdz 5. septembrim tiešraidē, šaurā lokā klātienē festivāla studijās un kopā skatīšanās vietās visā Latvijā. Festivāla virstēma ir “Kopā”.

Festivāla galvenie principi – dialogs ir attīstības pamats – izkopsim sarunu kultūru; Mēs katrs esam valsts – sabiedrības līdzdalībai ir izšķiroša nozīme; Domā un paplašini redzesloku – mainies uz augšu!

Festivāla galvenie rīkotāji ir  Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank, reklāmas aģentūra “Armadillo”, komunikācijas vadības aģentūra “Deep White”, Cēsu novada pašvaldība un British Council. Festivāla mājvieta ir Cēsu pils parks, bet tā iedvesmas avoti ir līdzīgi demokrātijas festivāli Dānijā, Zviedrijā un Igaunijā. 

Kopā skatīšanās vieta, Smiltenes novada Kultūras centra kino zāle būs atvērta šādos laikos – 2. septembrī pl. 11:30 – pl. 16:30, 3. septembrī pl. 10:30 – pl. 16:00, 4. septembrī – pl. 10:00 – p. 16:00. 

Piedāvājam iepazīties ar Smiltenes novada Kultūras centra pieejamo sarunu festivāla programmu. Ar sarunu festivāla “Lampa” kopējo programmu var iepazīties šeit.

Vietu skaits ir ierobežots. Pasākums notiks, ievērojot visus drošas pasākuma organizēšanas nosacījumus. Vairāk informācijas pa tālruni +37128688101 vai [email protected].

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101