2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Šogad vokālistu konkursam “Smiltenes balsis” aicināti pieteikties arī dueti un trio

Ir sākusies pieteikšanās ceturtajam vokālistu konkursam “Smiltenes balsis”, kas izskanēs 14. oktobrī plkst. 18.00. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šoreiz konkursā aicināti pieteikties arī dziedošie dueti un trio.

Konkursa dalībniekiem – gan, solistiem, gan duetiem, gan trio – ir jāsagatavo viena dziesma latviešu valodā atbilstoši savam vecumam un vokālajām spējām. Muzikālo pavadījumu -instrumentālo grupu – nodrošina Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Aicinām dalībniekus piestrādāt pie horeogrāfijas, atraktivitātes un sava vizuālā tēla, kas ietekmēs kopējo vērtējumu par priekšnesumu.

Konkursa dalībnieki tiks vērtēti grupās “solisti” un “dueti un trio”. Solisti savukārt tiks vērtēti vecuma grupās, kas tiks sadalītas atkarībā no dalībnieku kopējā skaita. Dalībniekus vērtēs profesionāla, Smiltenes pilsētas Kultūras centra apstiprināta žūrija 4 locekļu sastāvā, kuru vārdi gan pagaidām paliek intrigā.

Dalību konkursā iespējams pieteikt līdz 22. septembrim (ieskaitot), iesniedzot pilnībā aizpildītu pieteikuma anketu, kas pieejama ŠEIT un Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Anketu var nosūtīt elektroniski uz e-pastu [email protected], vai nodot personīgi Smiltenes pilsētas Kultūras centrā.

Konkursa nolikums pieejams ŠEIT.

Informācija:

Madara Mūrniece – T. 28688101 / e-pasts – [email protected]

Ilze Jēkabsone – T. 26472818 / e-pasts – [email protected]

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101