2024. gada 23. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Svarīga informācija par Smiltenes Kultūras, sporta un mūžizglītības pārvaldes lēmumu.

Cienot katra cilvēka veselību un drošību, saņemot daudz zvanu un lūgumu no sabiedrības, saistībā ar informāciju par koronavīrusa (COVID-19) straujo izplatību, Smiltenes Kultūras, sporta un mūžizglītības pārvalde (KSMP) pieņēmusi lēmumu par visu KSMP struktūrvienību organizēto pasākumu atcelšanu.

Pārvaldes struktūrvienības – Smiltenes novada Kultūras centrs ar novada Tautas un Kultūras namiem, Sporta centrs, novada Bibliotēka ar pagastu bibliotēkām, Tūrisma informācijas centrs, Smiltenes novada Muzejs un TLMS “Smiltene” ir iestādes, kurās tiek organizēti pasākumi ar lielu iesaistīto dalībnieku un apmeklētāju skaitu.

Laikā, kad pasaulē vīrusa izplatība sasniegusi pandēmijas apmēru un tiek meklēti labākie risinājumi ārstēšanai un profilaksei, uzskatām, ka katram vadītājam un cilvēkam ir jārīkojas atbildīgi, lai pasargātu sevi un līdzcilvēkus no iespējamās saslimšanas. Mēs uzņemamies atbildību un rīkojamies, lai ievērotu profilakses un piesardzības pasākumus, izvērtējot pasākumu pamatotību, iespējamos ieguvumus un riskus.

KSMP struktūrvienībās tiks veikti Slimību profilakses un kontroles centra ieteiktie dezinfekcijas pasākumi.

Smiltenes novada Kultūras centrs no 2020. gada 12. marta līdz 14. aprīlim atceļ visu publisko pasākumu norisi, mēģinājumus un nodarbības, neatkarīgi no apmeklētāju skaita. Atcelti arī publiskie pasākumi, kuru norise bija plānota ārpus Smiltenes novada Kultūras centra telpām.

Atsevišķi ieplānotie koncerti iespēju robežās tiks pārcelti uz vēlāku laiku. Precīza informācija par pārcelto pasākumu norises laiku tiks paziņota tuvākajā laikā. Iegādātās biļetes uz pasākumiem, kuru norise pārcelta, būs derīgas uz pārcelto koncerta datumu.

Naudu par iegādātajām biļetēm lūgums vaicāt Smiltenes novada Kultūras centra kasē vai vaicāt zvanot – 28688101

Papildus Smiltenes novada Kultūras nams iesaka:

  • sekot savam veselības stāvoklim;
  • bieži mazgāt rokas ar ūdeni un ziepēm, īpaši pēc tualetes apmeklējuma, sabiedrisku vietu apmeklēšanas, pirms ēšanas, pēc kontakta ar slimiem cilvēkiem vai viņu apkārtējo vidi;
  • regulāri tīrīt un vēdināt telpas, kā arī citus ieteikumus un piesardzības pasākumus.

Par aktuālo informāciju iespējams iepazīties šeit 

 

Informāciju sagatavoja

Alise Lilientāle

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]