2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Sveicam Smiltenes BJSS S-14 grupas meitenes ar izcīnīto 1. vietu Latvijas stafešu kausa pirmā posma sacensības Ozona čempionātā

 
Svētdien 25. jūlijā Siguldas novada Stīveru apkārtnē notika Latvijas stafešu kausa pirmā posma sacensības Ozona čempionāts.  Stafetes apvidus bija gluži citāds nekā iepriekšējā dienā – krietni zaļāks un kalnaināks.
Sacensībās veiksmīgs starts visām Azimuts OK-Sm BJSS komandām.
Sveicam Smiltenes BJSS S-14 grupas meitenes ar izcīnīto 1. vietu astoņu komandu konkurencē, gandrīz par četrām minūtēm pārspējot otrās vietas ieguvējas- Jelgavas meitenes un par gandrīz sešām minūtēm trešās vietas ieguvējas- Cēsu meitenes. Komandā etapu secībā startēja Anete Stabiņa , Marta Kalniņa un Kitija Abula.
Pirmā vieta arī V-195 grupas (komandas trīs dalībnieku gadu summa) vīriešu komandai. Komandā etapu secībā startēja Aigars Dudelis, Aldis Lapiņš un Jānis Biezais.
Otro vietu izcīnīja V-145 grupas komanda ar Māri Stabiņu, Pēteri Kokarēviču un Mārtiņu Godiņu sastāvā. Šoreiz par mazliet vairāk kā divām  minūtēm  nācās piekāpties Cēsu Meridiāna komandai, bet tika pārspētas Kāpas un Ausekļa komandas. 
Savukārt uz goda pjedestāla trešās vietas pakāpiena kāpa Azimuta dāmu S-145 komanda ar Videgu Gaigalu , Guntu Dudeli un Ievu Godiņu sastāvā.
 
 Jau piektdien Latvijas Kausa sezona turpināsies ar starptautiskajām 3-dienu sacensībām Kāpa Ludzas apkārtnē. Uz sacensībām dosies  60 Azimuts OK-Sm BJSS komandas dalībnieku.