2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Sveicam Starptautiskajā ģimenes dienā!

(Attēls: Sandra Melnalksne Trēziņa 2019, Valmierā)

Šodien, 15. maijā, tiek atzīmēta Starptautiskā ģimenes diena un to ir dibinājusi ANO ģenerālā Asambleja 1993.gadā, savukārt Latvijā Ģimenes dienu kā oficiālus svētkus atzīmē salīdzinoši nesen – kopš 2008.gada.

Šī diena ir īpaša ar to, ka tiek aicināta ikkatra ģimene stiprināt patiesas vērtības, rūpējoties un vairāk uzmanības veltot saviem tuviniekiem.

Ik gadu šo dienu atzīmē 15.maijā, godinot ģimeni un aicinot iedzīvotājus aizdomāties par tās lielo nozīmi cilvēku ikdienā, attiecībās un dzīvē.

Sagaidot svētkus, reiz Vaira Vīķe-Freiberga ir uzsvērusi: “Vienmēr katrā mūža posmā ģimene ir tas galvenais balsts, pie kura mēs atgriežamies un kur mēs ceram gūt sapratni un izpratni par to, kas mums sāp un kas dara prieku. ”

Smiltenes novada Kultūras centrs kopā ar grupu Carnival Youth sūta siltus sveicienus visām ģimenēm Smiltenes novadā un Latvijā!

Sveiciens Starptautiskajā ģimenes dienā!

Šodien, 15. maijā, tiek atzīmēta Starptautiskajā ģimenes diena un tā ir īpaša ar to, ka tiek aicināta ikkatra ģimene stiprināt tās vērtības, rūpējoties un vairāk uzmanības veltot saviem ģimenes locekļiem.Sagaidot svētkus, reiz Vaira Vīķe Freiberga ir uzsvērusi: "Vienmēr katrā mūža posmā ģimene ir tas galvenais balsts, pie kura mēs atgriežamies un kur mēs ceram gūt sapratni un izpratni par to, kas mums sāp un kas dara prieku. ''Smiltenes novada Kultūras centrs kopā ar grupu Carnival Youth sūta siltus sveicienus visām ģimenēm Smiltenes novadā un Latvijā! Godināsim mūsu ģimenes, aizdomāsimies par lielo nozīmi cilvēku ikdienā un dzīvē!

Posted by Smiltenes novada Kultūras centrs on Ceturtdiena, 2020. gada 14. May

 

Informāciju sagatavoja

Alise Lilientāle

Smiltenes KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]