2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Sveikti akcijas „Radīsim Ziemassvētku noskaņu Smiltenes novadā” laureāti

Kā informējām iepriekš, noslēgusies Smiltenes novada domes rīkotā akcija „Radīsim Ziemassvētku noskaņu Smiltenes novadā”, kuras laureāti tika noskaidroti konkursa darba grupas un iedzīvotāju balsojuma kopvērtējumā.

Lai pateiktos akcijas visaugstāk novērtētajiem īpašumu saimniekiem,  Smiltenes novada domes priekšsēdētājs Gints Kukainis devās pie laureātiem, lai pasniegtu atzinības rakstus un īpaši šai akcijai veidotu latvju zīmes (Akas zīmes) gaismas dekoru, ko turpmāk var izmantot Ziemassvētku noformējumu papildināšanā.

Konkursa darba grupas vadītāja A.Kukaine, kafejnīcas “Trīs pipari un kūkas” īpašniece A.Sinka, Smiltenes novada domes priekšsēdētājs G.Kukainis

Konkursa darba grupas vadītāja A.Kukaine, Pilskalna iela 10A rotājumu veidotājs I.Kozlovskis, Smiltenes novada domes priekšsēdētājs G.Kukainis

Atgādinām, ka par skaistākajiem akcijā izvirzītajiem objektiem tika atzīti kafejnīcas “Trīs pipari un kūkas” ārtelpas rotājumi Baznīcas laukumā 5, Ingusa Kozlovska muzikāli un mūsdienīgi izrotātais īpašums Pilskalna iela 10A, Smiltenē un gaumīgi izrotātā privātmāja Līvānu ielā 7, Variņos.

Kopumā akcijā tika pieteikti un izvirzīti 14 objekti visā novadā, kuru īpašniekiem janvāra laikā tiks pasniegti Smiltenes novada domes pateicības raksti.

Ir liels prieks, ka akcijas dalībnieki, saņemot pateicības rakstus, atzīst, ka jau ir radušās jaunas ieceres, kuras īstenot nākamreiz. Novēlam – lai tās piepildās!

Akcijas rezultāti

Akcijas objektu fotogalerija.

Akcijas “Radīsim Ziemassvētku noskaņu Smiltenes novadā”
darba grupa