2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

AS “Sadales tīkls” pakalpojumi pieejami e-vidē, ieskatieties: sadalestikls.lv

Pēdējos gados AS “Sadales tīkls” ir aktīvi strādājusi, attīstot pakalpojumus un to pieejamību e-vidē. Šobrīd visus “Sadales tīkls” pakalpojumus klienti var saņemt attālināti.

e-PAKALPOJUMI

Nekustamā īpašuma tirgotājiem un pircējiem

Ja vēl tikai plānojat tirgot vai iegādāties zemi vai ēku, kurā nav pieslēguma elektrotīklam, “Sadales tīkls” piedāvā iespēju e-vidē pieteikt jauna elektrības pieslēguma ierīkošanu izvēlētajā īpašumā un jau iepriekš, turklāt bez maksas saņemt prognozējamo izmaksu aprēķinu.

Privātmāju īpašniekiem un uzņēmējiem

Visaptverošs ir e-pakalpojumu grozs jauniem privātmāju īpašniekiem un uzņēmējiem, kas tikko sākuši iekārtot telpas biznesam, kā arī ikvienam, kam vajadzīga elektrība vietā, kur pašlaik elektrības pieslēguma nav. “Sadales tīkls” e-vidē tagad paveicams itin viss, kas nepieciešams – no jauna elektrības pieslēguma pieteikuma un sekošanas līdzi tā īstenošanai līdz pat līguma apstiprināšanai.

Efektīvam elektrības lietotājam

“Sadales tīkls” e-vidē klienti var nodot elektrības skaitītāju rādījumus, uzzināt, kad īpašumā tiks uzstādīts viedais skaitītājs, un sekot līdzi elektrības patēriņam. Iegūtie elektrības patēriņa grafiki ļauj analizēt šī enerģijas veida lietošanas paradumus, tarifu kalkulators – e-vidē pārliecināties par izvēlētā tarifu plāna efektivitāti, bet slodzes izmaiņu attālināts pieteikums – ērti pielāgot pieslēguma jaudu ikdienā nepieciešamajai.

e-SASKAŅOJUMI

Zemes, mežu un ēku īpašniekiem

Klientiem, kuriem, veicot saimniecisko darbību, aktuāli saņemt  “Sadales tīkls” atļaujas, piemēram, rakšanas darbiem, mežizstrādes veikšanai vai citām darbībām elektrotīklu tuvumā, tagad ir iespēja visu nepieciešamo pieteikt un apstiprinājumus saņemt ar e-saskaņojumu palīdzību.

Inženieriem, arhitektiem, mērniekiem

E-saskaņojumi ļauj arī dažādu nozaru speciālistiem, pildot savus profesionālos pienākumus, ērti un vienkārši AS “Sadales tīkls” e-vidē saskaņot, piemēram,  zemes ierīcības un būvprojektus, topogrāfiskos un teritorijas attīstības plānus.

e-INFORMĒTĪBA

Atbalstot klientu prasību pēc ātras un precīzas informācijas apmaiņas, “Sadales tīkls” tagad ir klientam pieejams 24/7.

Uzticamam padomam

Individuālas ekspertu e-konsultācijas, ātrās atbildes mājaslapas tērzētavā un e-semināri – tā ir iespēja uzzināt visu aktuālo par elektrotīkliem un elektrības piegādi, kā arī ērti precizēt jebkuru detaļu, pat neizejot no mājām.

Ātrai uzziņai

Darbu kartes e-vidē atspoguļo aktuālos un paredzamos investīciju projektus, trašu tīrīšanas darbu vietas, tehniskos darbus un plānotos atslēgumus elektrotīklā gan pilsētās un reģionos, gan konkrētā adresē. Informācija e-vidē un SMS ziņas nodrošina klientiem iespēju laikus saņemt informāciju par “Sadales tīkls” iecerēm un ērti plānot savu ikdienu.

Neplānotām situācijām

Lai dabas untumu izraisīta īslaicīga elektroapgādes traucējuma gadījumā jau pirmo 15 minūšu laikā uzzinātu, kad paredzama elektrības padeves atjaunošana, klientiem atliek vien savlaicīgi “Sadales tīkls” e-vidē izvēlēties sev ērtāko elektronisko operatīvās informācijas saņemšanas kanālu – SMS un/vai e-pastu. Lielu daļu neplānotu elektroapgādes traucējumu pieslēgumiem vidējā spriegumā attālināti reģistrē un pat novērš “Sadales tīkls” automatizētās sistēmas. Informācija par visiem reģistrētajiem atslēgumiem tiek apkopota un ik pēc 15 minūtēm atjaunināta kartē, kas klientiem pieejama e-vidē.

Vairāk informācijas: sadalestikls.lv

Tatjana Smirnova
Preses sekretāre
Komunikācijas funkcija
AS “Sadales tīkls”