2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Tālākizglītības iespēju diena Valmierā

2019.gada 16.aprīlī no plkst 12:00 līdz 15:30 Valmieras kultūras centrā notiks tālākizglītības iespēju diena “Lielceļš”.

Pasākumā skolēniem būs iespējams uzzināt par dažādām tālākizglītības iespējām gan pēc pamatskolas, gan pēc vidusskolas. Apmeklētāji varēs iepazīties ar tehnikumu, profesionālo vidusskolu, koledžu un augstskolu mācību programmu piedāvājumu, kā arī piedalīties izglītības iestāžu sagatavotajās praktiskajās aktivitātēs.

Pasākumā dalību apstiprinājuši 15 tehnikumi un profesionālās vidusskolas, tai skaitā arī Smiltenes tehnikums, Jelgavas tehnikums, Rīgas stila un modes tehnikums, Valmieras tehnikums, Olaines Mehānikas un tehnoloģiju koledža, kā arī 15 augstākās izglītības mācību iestādes, tai skaitā Vidzemes augstskola, Valsts robežsardzes koledža, Nacionālā Aizsardzības akadēmija, Latvijas universitāte un Rīgas tehniskā universitāte. Visplašāk pārstāvētas būs izglītības iestādes, kurās var apgūt dažādas ar medicīnas jomu saistītas profesijas.

Plkst. 13:00 un 14:00 pasākuma apmeklētājiem paraugdemonstrējumus rādīs Valsts robežsardzes koledžas kinologi ar dienesta suņiem.

Apmeklētājiem ieeja bez maksas. Pasākums tiek rīkots ESF projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.

Inga Savicka,
Valmieras Izglītības pārvaldes speciāliste karjeras izglītības jautājumos.