2024. gada 23. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Tautas lietišķās mākslas studija “Smiltene” no 2. jūnija atsāk darbību

Tautas lietišķās mākslas studija “Smiltene” no 2. jūnija pamazām atsāk nodrošināt klātienes pakalpojumus, taču studijas apmeklētājiem un dalībniekiem ir jārēķinās ar pagaidu ierobežojumiem.

Apmeklēt studiju ir iespējas tikai pēc iepriekšēja pieraksta, darba dienās no 10.00 – 14.00, norādot apmeklējuma iemeslu. Apmeklējums iepriekš ir jāpiesaka pa tālruni +371 25455507 vai rakstot uz e-pastu [email protected].

Aicinām izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt studiju, ja ir konstatēti elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), ja dalībniekiem vai apmeklētājiem būs kādi no šiem simptomiem, tad TLMS “Smiltene” darbiniekiem ir tiesības liegt ieeju studijā.

Ierodoties studijā, obligāti jāveic roku dezinfekcija un jāreģistrē apmeklējums reģistrācijas žurnālā, tajā norādot – datumu, vārdu, uzvārdu, apmeklējuma laiku (no – līdz) un telefona numuru, savukārt visa apmeklējuma laikā iesakām lietot sejas maskas, kā arī obligāti ievērot divu metru distancēšanos.

Izvērtējot visus epidemoloģiskos riskus un ņemot vērā pieejamo telpu platību, studijas telpās vienlaicīgi varēs atrasties ne vairāk par 4 personām, tādēļ ir nepieciešams iepriekš pieteikt apmeklējumu. Izstāžu zāle un tērpu noma pagaidām nav pieejama.
Aicinām būt saprotošiem – saudzēsim sevi un apkārtējos!

 

Informāciju sagatavoja:
Agnese Ice-Sudzane,
Tautas lietišķās mākslas studijas “Smiltene”
vadītāja
E-pasts: [email protected]
Seko mums:
www.facebook.com/Smiltenetlms/