2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Tenori ieskandinās 2019. gada sākumu

17. janvārī pulksten 19:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē izskanēs koncertprogramma “Tenoru Jaunais gads” ar Latvijas Nacionālās operas un baleta un profesionālo teātru aktieru piedalīšanos. Biļešu iepriekšpārdošana – jau sākusies!

Koncertā piedalīsies:

Juris Jope – LNOB solists, Latvijas Nacionālā teātra aktieris, kuru pazīst arī kā Raimonda Paula dziesmu izpildītāju;

Kristians Kareļins – viens no pieprasītākajiem Nacionālā teātra aktieriem, kurš spēlē arī vairākos televīzijas seriālos un pārsteidz ar lielisku balsi;

Mārtiņš Brūveris – Nacionālā teātra aktieris ar fantastisku balss tembru un spēju atveidot dažādus dziedātājus;

Marģers Eglinskis – aktieris, kurā apvienots Hosē Karerasa balss tembrs un Mistera Bīna humors un, lai gan Latvijā vēl ne tik plaši pazīstams, viņš koncertos un izrādēs izpelnās vētrainus skatītāju aplausus.

Visi šie lieliskie mākslinieki ir apvienojušies projektā “Tenoru Jaunais gads”. Koncertā viņi izpildīs iemīļotas dziesmas – “Karameles”, “Divi eņģeļi”, “O sole mio”, “Tavas mājas manā azotē”, “Ziemas ceļa idille”, kā arī Intara Busuļa, Dona, Mārtiņa Freimaņa, Lindas Leen un citu iemīļotu izpildītāju kompozīcijas – jaunās interpretācijās un īpašā daudzbalsībā. Koncertā, protams, izskanēs arī mazāk pazīstamas Zigmara Liepiņa kompozīcijas un dziesmas no Raimonda Paula “zelta fonda”.

Muzikālo pavadījumu nodrošinās pianista Anatolija Livčas instrumentālā grupa. Tajā muzicē sava amata meistari, kuri spēlē arī Latvijas labāko grupu sastāvos un Latvijas Nacionālajā simfoniskajā orķestrī.

Koncerta producente Laila Ilze Purmaliete teic: “Koncertā ir nopietni piedomāts par estētisko baudījumu, lai ikvienam rodas svētku sajūta un tā patīkamā kņudoņa pakrūtē, jau ienākot zālē. To nodrošinās gan skaņa, gan smarža, gan gaisma un visam pāri – saturs”. Būs arī muzikāli pārsteigumi.”

Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu Pardīze” tirdzniecības vietās un www.bilesupradize.lv:

€ 8,00, € 10,00, € 12,00, € 14,00 un € 16,00.

Informāciju sagatavoja

Laila Ilze Purmaliete

koncerta producente

 

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja