2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Tiek atsākta plānveida ambulatoro pakalpojumu sniegšana

Ņemot vērā Veselības ministrijas 2020.gada 25.marta rīkojumu Nr.59 “Par veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas ierobežošanu ārkārtējās situācijas laikā” par plānveida veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības paplašināšanu no 2020.gada 13.maija, SIA “Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” poliklīnikā pēc ilgākas prombūtnes pakāpeniski atgriežas tie speciālisti, kuriem bija noteikti ierobežojumi veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanā, lai samazinātu iespējamas inficēšanās risku ar Covid-19 infekciju.

Lai ierobežotu pacientu skaitu, kas vienlaicīgi uzturas Smiltenes slimnīcas poliklīnikas telpās, visi pakalpojumi tiek veikti tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Priekšroka tiks dota pacientiem, kuriem vizīte pie speciālista vai izmeklējums tika atcelts izsludinātās ārkārtējās situācijas un noteikto ierobežojumu dēļ, kā arī pacientiem ar akūtām saslimšanām. Lai pieteiktos pie speciālista vai uz izmeklējumu var sazināties ar reģistratūru pa tālruni 64772534 vai pa e-pastu [email protected]. Sakarā ar pakāpenisku ambulatoro pakalpojumu atjaunošanu reģistratūras darba laiks līdz 2020.gada 29.maijam ir no pulksten 8.00 līdz 14.00. Sākot ar 2020.gada 1.jūniju reģistratūra atsāk darbu ierastajā darba laikā no pulksten 8.00 līdz 16.30.

Ar 1.jūniju atsāks strādāt Rentgena kabinets un Fizikālās medicīnas un rehabilitācijas kabinets (fizikālās terapijas procedūras, fizioterapeiti, masieris). Lai nodrošinātu pacientu plūsmas ierobežojumus, šie pakalpojumi tiks veikti tikai pēc iepriekšēja pieraksta.

Elektrokardiogrāfijas izmeklējumi uz darbinieka prombūtnes laiku ir pieejami Smiltenes slimnīcas Steidzamās medicīniskās palīdzības punktā.

Pacienti tiek aicināti pie speciālista vai uz izmeklējumu ierasties īsi pirms noteiktā pieraksta, poliklīnikas telpās ievērot fizisko distancēšanos, lietot sejas aizsargmaskas un roku dezinfekcijas līdzekļus. Aicinām visus būt saprotošiem un ar iecietību izturēties pret iespējamām neērtībām.

Smiltenes slimnīcas Steidzamās medicīniskās palīdzības punkts (traumpunkts) turpina sniegt medicīnisko palīdzību kā līdz šim 24/7.

Lai pasargātu Sociālās aprūpes un rehabilitācijas nodaļas klientus, kuriem ir lielāks risks saslimšanai smagākā formā ar Covid-19 infekciju, līdz turpmākai informācijai ir aizliegts apmeklēt Sociālās aprūpes un rehabilitācijas nodaļas klientus.

 

Sargāsim sevi un citus!

SIA “Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” administrācija