2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Tiešsaistes semināri par datu apstrādi un digitāliem rīkiem NVO

2. un 3. septembrī, nevalstiskās organizācijas (NVO) tiek aicinātas piedalīties tiešsaistes semināros par datu apstrādi Excel programmā un noderīgiem digitāliem rīkiem. Tiešsaistes semināri tiek rīkoti, lai sniegtu iespēju iespējami vairākām NVO un neformālām grupām iegūt mūsdienās tik ļoti nepieciešamās zināšanas un efektivizēt savas organizācijas darbību.

Tiešsaistes seminārs “Excel iespējas ātrai un precīzai uzdevumu izpildei” notiks 2. septembrī no plkst.10:00 līdz 14:00. Savukārt seminārs “Kā sasniegt vēlamo auditoriju Facebook un e-pastā. Noderīgi digitālie rīki NVO ikdienai” – 3. septembrī no plkst.10:00 līdz 14:00.

Nodarbības tiešsaistē vadīs digitālo rīku entuziasts Artis Krists Mednis, kurš konkrētās jomas vajadzības un darba specifiku ir iepazinis, vadot projektus un sakārtojot procesu organizāciju Latvijas Lauku forumā, biedrībā “Sansusī”, Valmiermuižas kultūras biedrībā,jauniešu biedrībā “VirziensA” un nodibinājumā “Valmieras novada fonds”.

Aicinām semināriem reģistrēties NVO un neformālo interešu grupu pārstāvjus, reģistrējoties, aizpildot elektronisko anketu – ŠEIT līdz š.g. 1.septembrim plkst.18.00. Ikviens, kas  reģistrējies, varēs piedalīties. Nodarbība notiks tiešsaistes Zoom platformā. Visi reģistrētie dalībnieki saņems norādes par pieslēgšanos ZOOM telpai uz pieteikumā norādīto e-pasta adresi līdz semināra sākumam.

Divas nedēļas pēc semināra norises visiem reģistrētajiem dalībniekiem būs pieejams nodarbības ieraksts, kā arī iespējams mēnesi pēc nodarbībām saņemt individuālās konsultācijas par seminārā aplūkoto tēmu praktisku izmantošanu. Kontakti jautājumu vai neskaidrību gadījumā: [email protected]; 26035182.

Jau rakstīts, ka augustā Valmieras novada fonds ar Kultūras ministrijas atbalstu organizēja klātienes nodarbības par datu apstrādi un noderīgiem digitāliem NVO prasmju uzlabošanai Naukšēnos, Smiltenē, Gulbenē un Cēsīs. Klātienes semināru dalībnieki atzina, ka temati nevalstiskajām organizācijām ir patiesi noderīgi.

 

 

 

Samanta Berga, Valmieras novada fonds

http://www.vnf.lv