2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Tiks uzsākti Smiltenes vidusskolas mācību ēkas pārbūves darbi

Projekta “Mācību vides uzlabošana Smiltenes vidusskolā” Nr.8.1.2.0/17/I/034 ietvaros, tiks uzsākti Smiltenes vidusskolas mācību ēkas pārbūves darbi. Pirmie darbi, kas paredzēti ir skolas K2 un K3 korpusu demontāžas darbi un pagaidu inženiertīklu pieslēgumu izbūve Dakteru ielā 27, Smiltenē.

Kā jau informēts iepriekš, ir uzsākta projekta “Mācību vides uzlabošana Smiltenes vidusskolā” Nr.8.1.2.0/17/I/034 īstenošana, ar mērķi uzlabot mācību vidi Smiltenes vidusskolā, veicot ieguldījumus, un attīstīt esošo infrastruktūru, lai sekmētu plānoto kompetenču pieejā balstītā vispārējās izglītības satura pakāpenisku ieviešanu.

Šīs nedēļas beigās, 26.jūlijā, tiks uzsākta Smiltenes vidusskolas K2 un K3 korpusu demontāža Dakteru ielā 27. Demontāžas laikā ir paredzēts nojaukt abus korpusu savienojošos gaiteņus.

Plānots, ka korpusu demontāžas darbi tiks veikti līdz 30.augustam, pagaidu siltumtīklu izbūves darbi līdz 30.septembrim. Darbus veiks būvfirma SIA “R.K.C.F. Renesanse”

Augusta vidū plānots, ka tiks uzsākti arī Smiltenes vidusskolas sporta laukumu pārbūves darbi.

Saistībā ar būvdarbiem nepieciešamo materiālu un būvgružu transportēšanu, objektam pieguļošajās Avotu un Dakteru ielās iespējami īslaicīgi  transporta kustības traucējumi un ierobežojumi.

Aicinām būt saprotošiem un atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Atgādinām, ka projektu paredzēts īstenot secīgi līdz 2020.gada nogalei. 2018. gadā vēl plānots uzsākt Smiltenes vidusskolas K4 korpusa izbūvi, kā arī uzsākt internāta ēkas būvniecības darbus blakus Smiltenes vidusskolas mācību ēkai Dakteru ielā 27.

Andris Jaunpetrovičs
Smiltenes novada domes
Tehnisko projektu vadītājs
Inga Kovala
Smiltenes novada domes
Sabiedrisko attiecību speciāliste