2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Tikšanās ar profesoru Anatoliju Danilānu. UZMANĪBU! Mainīts pasākuma datums!

23.maijā  plkst.  17.00   Smiltenes  pilsētas Kultūras centra kinozālē norisināsies tikšanās ar gastroenterologu, profesoru Anatoliju Danilānu un grāmatas “Anatolijs Danilāns. Dakteris ar atvērtu sirdi” autoru Pēteri Strubergu.

Profesors Anatolijs Danilāns pazīstams kā sabiedrībā mīlēts veselīga dzīvesveida popularizētājs, kurš, daloties ar savu personīgo pieredzi, vienkāršā un saprotamā valodā stāsta par to, kas nepieciešams, lai cilvēki dzīvotu ilgi, laimīgi un veseli. Viņš uzskata, ka profesionālajā jomā svarīgākais ir tas, lai ikviens cilvēks sajustu, ka ārsts no sirds vēlas viņam palīdzēt. Tikšanās laikā klātesošie varēs dzirdēt gan profesora Anatolija Danilāna un Pētera Struberga stāstījumu, gan arī uzdot jautājumus abiem viesiem.  Ieeja brīva.

Pasākums tiek organizēts projekta „ Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” ietvaros.

Projekts 9.2.4.2/16/I/052 „ Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā “norisinās darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.

Smiltenes novada domes sociālais dienests