2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Treniņi dažādu mērķu šaušanā

Biedrības Mednieku klubs “Blome” projekta Nr. 16-09-AL10-A019.2203-000005 “Sportings – aktīvai atpūtai dabā” mērķis – dažādot  aktīvās atpūtas iespējas Smiltenes novadā, piedāvājot jaunu aktīvās atpūtas pakalpojumu – šaušanu pa māla šķīvīšiem, kā arī pilnveidot Biedrības biedru un citu interesentu šaušanas prasmes un iemaņas, tā nodrošinot arī kvalitatīvāku medību norisi.

Patiecoties realizētajam projektam un Aināra Jansona radošajām aktivitātēm, šī gada 20. jūlijā Blomes pagasta šautuvē norisinājās šaušanas treniņi, un tika izcīnīts “Vudlandes  kauss”.

Šaušana notika dažādās disciplīnās: Compak sprtingā un dažādu kustīgu, kā arī stāvošu mērķu šaušanā. Uz izcīņu ieradās gandrīz trīsdesmit dalībnieki. Baudot jauko laiku saspringtā, bet draudzīgā atmosfērā tika noskaidroti labākie, veiksmīgākie un precīzākie šāvēji. Summējot visu disciplīnu rezultātus, sestajā vietā ierindojās Mundis Žvīriņš, piektajā vietā Gatis Bezdelīgs, ceturtajā vietā Pēteris Lūkins, trešajā vietā Mārcis Cīrulis, otrajā vietā Kaspars Savielis un Vudlandes kausu izcīnīja Sentis Šalders.

Paldies Mārim Zālītim par sagādātajām balvām un ieguldījumu šaušanas sporta attīstībā.

 

Informāciju sagatavoja:
Mednieku kluba “Blome”
Valdes priekšsēdētājs
Gatis Vējiņš