2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Turpmāk “Skanīgais un radošais bērnu rīts” notiks trešdienās

Smiltenes novada bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā iknedēļas nodarbības “Skanīgais un radošais bērnu rīts” turpmāk notiks katru trešdienu. 

Katru trešdienu plkst.10:00 notiek “Skanīgais bērnu rīts”, uz kuru aicinātas māmiņas ar bērniem līdz 2 gadu vecumam. Šajās nodarbībās brīvā un jaukā atmosfērā tiek dziedātas dziesmiņas un izspēlēti kustību pantiņi kopā ar bērniem. Tāpat bērniem ir iespēja rotaļāties ar attīstošajām rotaļlietām gan vieniem pašiem, gan kopā ar vienaudžiem. Savukārt māmiņām šī ir iespēja satikties, sarunāties, sniegt atbalstu, darboties un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar savu bērnu.
Savukārt plkst. 11:00 notiek “Radošais bērnu rīts”, kas paredzēts nedaudz lielākiem bērniņiem (aptuveni līdz 4 gadu vecumam). Šajās nodarbībās bērniem tiek piedāvāts radoši darboties, apgūt griešanas, līmēšanas un krāsošanas prasmes, gatavot dažādus vienkāršus radošus darbiņus. Māmiņas var darboties kopā ar bērniem. Visi radošajiem darbiem nepieciešamie materiāli ir pieejami uz vietas.
Nodarbības notiek katru mēnesi trešdienās Smiltenes Bērnu bibliotēkas telpās, Gaujas ielā 1 (ieeja no Sporta halles). Nodarbību apmeklējums ir brīvs, nav nepieciešams iepriekš pieteikties. Ieeja bez maksas.
Sīkāka informācija pa tālruni 64774839 (bibliotēka) vai 29953045 (Indra).

Informāciju sagatavoja:
Sanita Lārmane,
Smiltenes novada bibliotēkas
vecākā biblitekāre