2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Tuvojas „Vidzemes Uzņēmēju dienas 2017”

Tuvojoties pavasarim sākas gatavošanās „Vidzemes uzņēmēju dienām 2017” – gada lielākajam  uzņēmējdarbības pasākumam reģionā, kas šogad 19. un 20. maijā norisināsies Valmieras centrā. Tās atzīmēs  jau 20. gadskārtu. Katru gadu izstādei tiek noteikta īpaša tematika  un  2017.  gadā tā būs „Uzņēmējs – Vidzemes lepnums” .

„Vidzemes uzņēmēju dienas” ir izstāde, kurā aicināti piedalīties ir dažādu nozaru uzņēmumi, pakalpojumu sniedzēji, profesionālās izglītības iestādes, amatnieki, mājražotāji un citi interesenti. Tā ir iespēja demonstrēt jaunos produktus un pakalpojumus, savus sasniegumus.

„Vidzemes Uzņēmēju dienas 2017” izstāde ir daudzveidīga, tās laikā būs iespēja apmeklēt Vidzemes novadu “sētas”, saņemt informāciju par finanšu, apdrošināšanas pakalpojumiem, izglītības iestāžu piedāvājumu, kā arī  aplūkot un iegādāties tehnikas un būvniecības jaunumus, preces mājai un dārzam, amatnieku un mājražotāju ražoto produkciju.

Pasākuma ietvaros, kā ierasts notiek dažādas aktivitātes, kas ir interesantas gan lielajiem, gan mazajiem pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem.

Aicinām piedalīties izstādē un pēc iespējas daudzveidīgāk iepazīstināt ar savu ražoto produktu un pakalpojumu klāstu!

Pieteikšanās dalībai izstādē līdz 2017.gada 31.martam sūtīt pieteikumus uz e-pastu [email protected], faksu 64281214 vai iesniedzot personīgi Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes nodaļā, Stacijas ielā 26, Valmierā. Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni 20264530. Aktuālā informācija, kā arī pieteikums-līgums pieejams mājas lapā www.vidzemesizstade.lv.

Vidzemes Uzņēmēju dienas organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes nodaļa sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, piesaistot Vidzemes plānošanas reģionu.

„Vidzemes Uzņēmēju dienas” ir vienīgais šāda veida pasākums reģionā, kas norit jau divdesmito gadu pēc kārtas, nezaudējot savu popularitāti nedz tirgotāju, nedz apmeklētāju vidū.

Uz tikšanos „Vidzemes uzņēmēju dienās 2017”!

Informāciju sagatavoja:
Baiba Birzgale
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras
Vidzemes nodaļa
Tālr.: 20264530