2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

UEC publiskojusi plānotos Eiropas kausa BMX riteņbraukšanā norises laikus

Eiropas Riteņbraukšanas savienība (UEC) nākusi klajā ar paziņojumu par plānoto 2020. gada Eiropas kausa BMX riteņbraukšanā norisi. Kopumā plānots aizvadīt sešus posmus, kas notiks trīs nedēļas nogalēs. Pirmie divi posmi gaidāmi 5. un 6. septembrī Itālijas pilsētā Veronā.

UEC Eiropas kausa posmi BMX riteņbraukšanā tradicionāli pulcē visa vecuma un meistarības braucējus kā no Eiropas, tā citiem pasaules reģioniem. Allaž kuplā skaitā šajās sacensībās piedalās un panākumus gūst Latvijas sportisti. Marta sākumā UEC uz nenoteiktu laiku atlika posmu norisi vīrusa “Covid – 19” izraisītās pandēmijas dēļ.

Situācijai pakāpeniski uzlabojoties, UEC informējusi ne vien par Eiropas čempionāta, bet arī Eiropas kausa posmu BMX riteņbraukšanā norisi. Ja situācija ļaus, plānots aizvadīt sešus posmus. Pirmie divi no tiem gaidāmi 5. un 6. septembrī Itālijas pilsētā Veronā. 19 un 20 septembrī gaidāmi posmi Francijas pilsētā Sarrians, bet punkts sezonai tiks likts ar posmiem Zolderas trasē, Beļģijā 31. oktobrī un 1. novembrī.

Jau vēstījām, ka Eiropas čempionāts BMX riteņbraukšanā notiks Beļģijas pilsētā Deselā no 2. – 4. oktobrim.

Papildus informācija:

Toms Markss

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs

Tālrunis: +371 26255435                                                         

Elektroniskā pasta adrese: [email protected]