2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Uz satikšanos aicina Smiltenes pilsētas Kultūras centra kolektīvi!

26. oktobrī pulksten 18:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā gaidāms ikgadējais jaunās sezonas ieskaņas pasākums. Šoreiz koncerta vadmotīvs ir satikšanās, un, kā allaž, uz vienas skatuves sastapsies visi 10 Kultūras centra amatiermākslas kolektīvi.

Kā smejam mēs paši – Kultūras centra saime – jauns gads sākas nevis 1. janvārī, bet gan rudenī, kad savās mājās atgriežas mūsu kolektīvi. Katras jaunas darba sezonas sākums, katrs mēģinājums un koncerts ir kā jauna satikšanās – vienam ar otru, ar savu kolektīvu, ar jauniem piedzīvojumiem un iespaidiem. Šoreiz, jaunu sezonu uzsākot, svinēsim satikšanos!

Koncertā, kā allaž, atskatīsimies uz aizvadītās sezonas spilgtākajiem notikumiem, kā arī dosim starta signālu jauniem darbiem, sasniegumiem, piedzīvojumiem un skaistai kopā būšanai. Gaidāms arī kas nebijis – šoreiz gaidāmi arī starpkolektīvu priekšnesumi, kas tika veidoti izlozes kārtībā. Ko kopīgiem spēkiem būs radījuši dejotāji un rokdarbnieki, orķestranti un kori, teātra aktieri un dziedātāji, uzzināsiet koncertā!

Piedalās:

jauktais koris “VIDZEMĪTE”, vadītājas Dzidra Jēkabsone un Baiba Žēbina,

jauktais koris “PAKALNI”, vadītājs Ēriks Derums,

jauktais koris “LIDOJUMS”, vadītājas Valda Sedola un Ilze Megne,

senioru koris “MEŽĀBELE”, vadītāja Velta Ispravņikova,

vidējās paaudzes deju kolektīvs “IEVIŅA”, vadītājs Reinis Rešetins,

jauniešu deju kolektīvs “BUKI”, vadītāja Ieva Arnolde,

SMILTENES PŪTĒJU ORĶESTRIS, vadītāji Pēteris Vilks un Jānis Silakalns,

folkloras kopa “RUDZUPUĶE”, vadītāja Līga Krūmiņa – Krīgere,

SMILTENES TAUTAS TEĀTRIS, režisors Agris Māsēns

un TLMS “Smiltene”, vadītāja Liene Strazdiņa.

Koncertu vada jaunie un talantīgie Smiltenes Tautas teātra aktieri Madara Vīksniņa un Kaspars Pakulis.

Ieeja bez maksas.

 

No sirds aicinām uz satikšanos!

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

 

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.