2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Uz veselību caur mežu – Niedrāja poligona trešā kārta

Orientēšanās ir sporta veids, kurā nav jāsanāk kopā daudz cilvēkiem, lai varētu sportot. Mums visiem ir pateicīgs sporta veids, kur dabā var gūt atslodzi ķermenim un garam, nepulcējoties vienkopus.

Prieks par to, ka OK Azimuta ieguldītais darbs Niedrāja poligona izveidē ir nesis augļus gan dalībnieku skaita ziņā, gan apmeklēto punktu ziņā, gan arī veikto ziedojumu apmērā. Par ziedojumiem  liels paldies aktīvajiem Azimuta un kaimiņu OS klubu orientieristiem. 

Aldis Lapiņš ir saplānojis Niedrāja ezera poligona trešās kārtas distances – starts un finišs šoreiz kartes ziemeļos ezeriņa ZR  ceļu Z sazarojums dzeltenajā. Kontrolpunkti Niedrāja ezera poligonā būs līdz 26.aprīlim. Šī būs pēdējā diena,  kad varēs orientēties šajā apvidū. Jaunais poligons sākot ar trešdienu, 29.aprīli, būs pie Spiciera ezera. Tāpēc tie, kas iemīlējuši Niedrāja ezera apkārtni, steidzat vēl šonedēļ to izmantot. 

Joprojām varat skriet arī tās distances, kam starts Niedrāja ezera ziemeļos, kā arī izvēles distanci, startējot no jebkuras vietas.  Šādā veidā  nebūs pulcēšanās un tiks ievērotas visas prasības.  Aicinām savu auto novietot tālāk no citām automašīnām un atceramies  par pārējiem piesardzības noteikumiem! 

Vairāk informācija www.okazimuts.lv