2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Uz veselību caur mežu! Orientēšanās Spiciera ezera poligonā

Orientēšanās sports ir ideāli piemērots šiem krīzes apstākļiem, jo nodrošina iespēju pavadīt laiku brīvā dabā, individuāli bez kontakta ar apkārtējiem cilvēkiem. Paldies par izrādīto aktivitāti Niedrāja ezera poligonā!  Vietām no kontrolpunkta (turpmāk KP) uz kontrolpunktu ieskrietas taciņas. Paldies arī par veiktajiem ziedojumiem, kas ir jau vairāk kā 400 Euro.

Ja Ministru kabinets pieņems izstrādātos noteikumus, ir cerība, ka varēs sporta pasākumā brīvā dabā, ievērojot visus distancēšanās noteikumus,  pulcēties  vienlaikus ne vairāk kā 25 cilvēki.  Tas atbilst mūsu Azimuta sacensību centra ierastajai kapacitātei. Kamēr šie noteikumi nav pieņemti, turpinām orientēties poligonos. 

Joprojām pieejams ir Niedrāja ezera poligons, bet ar š.g. 29.aprīli pulksten 15.00 sākam orientēties Spiciera ezera poligonā. Tiek piedāvātas 3 starta vietas. Distances saplānotas pagaidām startam Nr.1, kas atrodas LVM ierīkotajā atpūtas vietā pie Spiciera ezera. Kartē visas trīs starta vietas iezīmētas. Skrienot izvēles distanci, varat startēt no jebkuras sev tīkamas un klusas vietas. Leģendas būs uz kartes un tās var izdrukāt šeit: https://failiem.lv/u/v4ngnkfg. Kam nav iespēju izdrukāt,  kartes var saņemt pie Otāra veikalā “Elektronams”, tālr. 29477070. 

Distances:  1. distance – 3,2 km, 7 KP, 2. distance –  3,6 km, 11 KP, 3.distance  – 5,5 km, 16 KP, 4.distance  – 8,0 km, 17 KP.  KP plānošana kartē veic Ilgvars Caune, distanču plānošanu Aldis Lapiņš, KP izvietošanu dabā Aldis Lapiņš un Māris Stabiņš.

Atgādinu, ka piedaloties aktivitātēs jāievēro visi distancēšanās noteikumi, kā arī pārējās prasības un ieteikumi, lai vīruss nevienam netiktu klāt.

Orientēšanās šādā formātā ir bezmaksas, tomēr, ja esat gatavs atbalstīt Azimuta klubu, tad sev tīkamu summu varat pārskaitīt uz kluba kontu:  Biedrība ” Orientēšanas sporta klubs “Azimuts” ”Reģistrācijas Nr.: 40008184365 

  • Konts: LV66UNLA0050018356525
  • Banka: SEB banka
  • Swift kods: UNLALV2X
  • Maksājuma uzdevumā aicinām norādīt “Ziedojums”.

 

Māris Stabiņš, OK “Azimuts”