2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Uzlabotas iespējas meklēt traktortehnikas valsts tehnisko apskati

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra (turpmāk-VTUA) ir izveidojusi interaktīvu valsts tehniskās apskates rīku/karti traktortehnikai, kurā jebkurš interesents var meklēt tehniskās apskates vietu un laiku iespējami tuvu traktortehnikas atrašanās vietai.

Kartē ir iespēja izvēlēties vēlamo atrašanās punktu, uz kura uzklikšķinot atvērsies papildu skaidrojošā informācija. Katram norādītajam punktam ir pievienotas koordinātes, lai ērtāk apskates vietu ir meklēt meklēšanas aplikācijā.

Karti ir iespējams palielināt un samazināt līdz sev vēlamajam skatam, tās kreisajā augšējā stūrī ir iespēja meklēt pēc vēlamās adreses vai sev interesējošā laika, bet pēc tam piemeklēt tuvāko norādīto apskates vietu. Vai arī sazināties ar apskates veicēju punktos norādītajā kontaktinformācijā.

Atgādinām, ka tehniskā apskate, ārpus birojam piegulošās teritorijas, tiek veikta iespējami tuvu traktortehnikas atrašanās vietai, pēc iepriekš saplānota izbraukuma grafika. Ar tehniskās apskates izbraukuma grafiku var iepazīties VTUA tīmekļa vietnē, sadaļā “Tehniskās apskates” (http://www.vtua.gov.lv/valsts-tehniska-uzraudziba/statiskas-lapas/tehniskas-apskates?nid=2667#jump) vai novada pašvaldībā (klientu apkalpošanas centros, preses izdevumos, tīmekļa vietnē).

VTUA izziņotajā traktortehnikas tehniskās apskates izbraukuma grafika vietā var ierasties jebkura traktortehnikas vienība tehniskās apskates veikšanai.

Traktortehnikas īpašniekus aicinām taupīt savu laiku un izmantot interaktīvu valsts tehniskās apskates rīku/karti ikdienas darbu plānošanā.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Mergups-Kutraitis,
Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras sabiedrisko attiecību speciālists
e-pasts: [email protected]