2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

UZMANĪBU! Maijā būs būtiskas izmaiņas satiksmes organizācijā

PAR IZMAIŅĀM SATIKSMES ORGANIZĀCIJĀ būvobjektā “GAUJAS IELAS POSMA NO KRĀSOTĀJU IELAS LĪDZ ATMODAS IELAI PĀRBŪVE SMILTENĒ”

Smiltenes novada dome informē, ka šā gada 7.un 8.maijā notiks asfalta apakškārtas būve Gaujas, Raiņa, Atmodas un Baznīcas laukuma krustojumā. Darbu laikā būs AIZLIEGTS pagrieziens uz Raiņa ielu un Baznīcas  laukumu, transportlīdzekļu kustība tiks organizēta pārmaiņus ar luksoforu, ar atļauju braukt tikai taisni.

No šā gada 9.maija līdz 18.maijam tiks SLĒGTA transportlīdzekļu satiksme Gaujas ielā posmā no Raiņa ielas līdz Krāsotāju ielai. Transportlīdzekļu tranzīta satiksme tiks novirzīta pa APBRAUCAMO CEĻU Gaujas iela – Rīgas iela – Raiņa iela, saskaņā ar shēmu

Būvdarbu zonā esošajiem īpašumiem un uzņēmumiem piekļuve tiks nodrošināta. Situācijās, kad darbi tiks veikti konkrētā īpašuma vai uzņēmuma nobrauktuvē, īpašnieki tiks informēti personīgi.

Lūdzam visus satiksmes dalībniekus respektēt uzstādītās ceļa zīmes un atvainojamies par sagādātajām neērtībām būvdarbu veikšanas laikā.

Pasūtītājs – Smiltenes novada dome.
Izpildītājs – SIA “8 CBR”.

Ilze Sausā
Smiltenes novada domes
Saimnieciskās darbības nodaļas vadītāja