2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

UZMANĪBU! Izmaiņas satiksmes organizācijā Dārza ielas posmā no Blaumaņa ielas līdz Atmodas ielai

No 2020. gada 17.jūnija vispārējai transporta līdzekļu satiksmei tiks SLĒGTS  Dārza ielas posms no Blaumaņa ielas līdz Dakteru ielai. Transportlīdzekļu satiksme tiks novirzīta pa APBRAUCAMO CEĻU – Dārza iela – Blaumaņa iela – Atmodas iela – Dakteru iela.

SVARĪGI! Darbi tiks uzsākti arī Dārza un Dakteru ielas krustojumā. Krustojuma zonā tiks sašaurināta brauktuve un transportlīdzekļu kustība tiks organizēta ar priekšrocības zīmēm.  Uz remontdarbu laiku Dārza un Dakteru ielas krustojumā tiks mainīts galvenais ceļšGalvenais ceļš krustojumā būs pa Dakteru ielu braucošajiem transporta līdzekļiem. Dārza ielas brauktuve tuvojoties krustojumam tiks sašaurināta, atstājot vienu braukšanas joslu. Satiksmes organizācijas shēma.

Dārza ielā, posmā no Blaumaņa ielas līdz Dakteru ielai, esošajiem īpašumiem un uzņēmumiem piekļuve tiks nodrošināta tāpat kā līdz šim. Situācijās, kad darbi tiks veikti konkrētā īpašuma vai uzņēmuma nobrauktuvē, īpašnieki tiks informēti personīgi.

Aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem un sekot uzstādītajām ceļa zīmēm! Kā arī, ņemot vērā, ka uz remontdarbu laiku mainīts galvenais ceļš Dārza un Dakteru ielu krustojumā, aicinām autovadītājus tuvojoties krustojumam samazināt braukšanas ātrumu, lai izvairītos no iespējamas automašīnu sadursmes.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām būvdarbu veikšanas laikā.

 

Pasūtītājs – Smiltenes novada dome.
Izpildītājs – SIA “BUILDIMPEKS”