2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Uzņēmēji aicināti piedalīties jau ceturtajā digitalizācijas pasākumu cikla seminārā “Biznesa procesi un digitalizācija: ražošana”

Vidzemes plānošanas reģions izsludina jau ceturto bezmaksas semināru “Biznesa procesi un digitalizācija: ražošana”, kas notiks 4. jūnijā plkst. 10:00-12:00 (pievienošanās no plkst. 9:40) tiešsaistes platformā “Zoom”. Lai reģistrētos semināram, lūdzam aizpildīt anketu (pieejama šeit).

Ekspertu pieredzes stāsti, kā un kāpēc digitalizēt ražošanas ikdienas organizatoriskos procesus ir tikpat svarīgi, kā veikt preventīvo apkopi jebkurai iekārtai. Šoreiz dalībniekiem būs iespēja uzzināt, kā organizēt un plānot digitalizācijas procesu ieviešanu un kāds ir tās ieguvums ražošanas uzņēmumam. Vai nepieciešams digitalizēt visu ražošanas procesu vai atsevišķus posmus? Ar ko sākt un kā turpināt ražošanas procesu digitalizāciju no pasūtījumu pieņemšanas līdz dividenžu izmaksai pastāstīs Pauls Jurans un Edgars Grīga, STARLINK Development un Latvijas IT klastera pārstāvji. Savukārt, par to, kā organizēt un plānot digitalizācijas procesu ieviešanu, informāciju būs sagatavojusi Santa Rudzīte, SIA CatchSmart un Latvijas IT klastera pārstāve. Ar vien biežāk dzirdam arī par mākslīgā intelekta tehnoloģiju risinājumu ieviešanu ražošanas procesos. Par to sīkāk pastāstīs Vismands Menjoks, SIA Apply, Latvijas IT Klastera pārstāvis. Pasākumu moderēs projekta GoSmart BSR inovāciju brokere Ilona Platonova.

Aizpildot reģistrēšanās anketu, pasākuma dalībnieki jau šobrīd var pieteikties arī noslēdzošajam digitalizācijas semināram “Bezkontakta pārdošanas rīki”, kurš norisināsies 9. jūnijā.

Digitalizācijas semināru ciklu organizē Vidzemes plānošanas reģiona (VPR) uzņēmējdarbības centrs sadarbībā ar Latvijas IT klasteri un to mērķis ir veicināt uzņēmumu pielāgošanos jaunajiem COVID-19 krīzes izraisītajiem apstākļiem, kā arī veicināt ilgtermiņa uzņēmuma digitalizācijas attīstību.

Informējam, ka pasākums tiks ierakstīts un var tikt izmantots publicitātes materiālu un videolekciju izveidošanai. Saite uz pasākumu tiks nosūtīta tikai reģistrētiem dalībniekiem.

Semināru cikls tiek īstenots Interreg Baltijas jūras reģiona (BJR) programmas 2014.-2020. gadam projekta „GoSmart BSR” ietvaros.

Projektu īsteno Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar partneriem no Somijas, Vācijas, Dānijas, Polijas, Lietuvas un Igaunijas, ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu. Tā mērķis ir palielināt inovāciju ieviesēju (inovāciju starpnieku, iestāžu, pētniecības iestāžu, uzņēmumu) kapacitāti, lai piemērotu viedas specializācijas pieeju.

Papildu informācija: Laima Engere-Levina, Vidzemes uzņēmējdarbības centra vadītāja, e-pasts: [email protected], mob. t. +371 28376912