2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vasaras sezonas noslēgumā aicinām uz muzikālu vakaru kopā ar grupu “Galaktika”

22.augustā Smiltenē brīvdabas estrādē Jāņukalns notiks muzikāls vakars ar grupu “Galaktika”.

Sākot no pulksten 19:00 līdz 24:00 Jāņukalna brīvdabas estrādē norisināsies muzikāls vakars ar grupu “Galaktika”.

Grupa savu muzikālo gājumu uzsākusi jau pirms 14 gadiem. Ir bijuši atpazīstami ar nosaukumu “Laineri”, savukārt jau vairākus gadus grupa muzicē ar nosaukumu “Galaktika”.

Biļetes cena iepriekš pārdošanā – 5 EUR. Pasākuma dienā – 7 EUR. Pasākuma biļetes var iegādāties “Bez Rindas” elektroniski www.bezrindas.lv vai Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Biļešu skaits ir ierobežots. Pasākums notiks, ievērojot apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu

Informācija apmeklētājiem –  aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Pasākuma ilgums – 19:00 – 24:00, tā laikā darbosies kafejnīca.

Pasākumu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk – www.smiltenesnovads.lv vai zvanot +371 28688101.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101