2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Vasaras sezonas noslēgumā Smiltenē viesosies Bauskas Kultūras centra Tautas teātris ar izrādi “Laulību līgums”

22.augustā plkst. 15:00 Smiltenē brīvdabas estrādē Jāņukalns viesosies Bauskas Kultūras centra Tautas teātris ar izrādi “Laulību līgums”.

Ir pagājis laiks, kopš pēdējo reizi Smiltenē viesojies Bauskas Kultūras centra Tautas teātris. Ar interesi gaidām ciemos kolēģus ar izrādi “Laulību līgums”. 

Lugas autora vēstījums ir trāpīgs un asprātīgs.   Aprēķina laulības un līgums, kuriem  nākamajā dienā pēc kāzām sekotu šķiršanās un līguma laušana, ir tikai sākums aizraujošai  sievietes un vīrieša izjūtu saspēlei. Tas, kas  iecerēts kā spēle, izvērtīsies  par ko citu. Darbs veidots pēc  ukraiņu autora V. Gorbaņa lugas “Nezināmais lielums” motīviem. 

Lomās: Līga Druviņa un Aigars Neimanis. Režisore : Ināra Hegenbarte.

Ieeja pasākumā ir par ziedojumiem. Pasākums notiks, ievērojot apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

Sākot no pulksten 19:00 līdz 24:00 Jāņukalna brīvdabas estrādē norisināsies muzikāls vakars ar grupu “Galaktika”. Biļetes iepriekš pārdošanā elektroniski “Bez Rindas” https://www.bezrindas.lv/lv/muzikals-vakars-ar-grupu-galaktika/8418/ vai Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Biļetes būs pieejamas arī pasākuma laikā – EUR 7.

Informācija apmeklētājiem –  aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu.

Pasākumu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk – www.smiltenesnovads.lv vai zvanot +371 28688101.

 *Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101