2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vēl nedēļu var piedalīties VUGD radošajā konkursā “Mana vasara – droša vasara”

Vasara tuvojas straujiem soļiem, tāpēc atgādinām, ka vēl tikai līdz 30.martam norisinās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) radošo darbu konkurss “Mana vasara – droša vasara”, kura galvenais mērķis ir sniegt iespēju bērniem un jauniešiem radoši izpausties, savos darbos atainojot to, kā droši pavadīt savu vasaru.

Vēl tikai vienu nedēļu aicinām konkursā piedalīties 4.-9. klašu skolēnus, kuru uzdevums ir izstrādāt un iesniegt konkursa tēmai “Mana vasara – droša vasara” atbilstošu paša radītus radošu vizuāla formāta darbus, kuros attēloti drošības padomi vasarai:

  • 4.- 6. klašu skolēniem – zīmējumu, gleznojumu, kolāžu vai citu radoša formāta darbu;
  • 7.-9.klašu skolēniem fotogrāfiju vai fotogrāfiju kolāžu ar komentāru par drošību vasaras brīvlaika laikā.

Atgādinām, ka konkursa darbi jāiesniedz līdz 30.martam ar autora norādītu vārdu, uzvārdu, kontakttālruni, e-pasta adresi, radošā darba aprakstu, darbus var nogādāt personīgi vai arī sūtīt pa pastu VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļai, Maskavas ielā 5, Rīgā, LV-1050, fotogrāfijas ar komentāriem  aicinām iesūtīt uz e-pastu [email protected].

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 13.aprīlī, publicējot tos VUGD mājaslapā www.vugd.gov.lv, kā arī nosūtot informatīvu e-pastu konkursa uzvarētājiem. Labākie darbi tiks izmantoti “Mana vasara – droša vasara” informatīvai kampaņai ar drošības padomiem skolēniem, un publicēti VUGD sociālo tīklu kontos, izmantojot mirkļbirku #drošavasara.
Plašāk par konkursa nosacījumiem skatiet šeit:
http://www.vugd.gov.lv/lat/aktualitates/konkurss

Plašākai informācijai:
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa
Tel. 67075871, [email protected]