2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

VID klientu apkalpošanas, Konsultatīvā tālruņa, muitas kontroles punktu darba laiki 24.septembrī

Valsts ieņēmumu dienests (VID) lūdz ņemt vērā, ka 2018.gada 24.septembrī, kas šogad saistībā ar Viņa Svētības pāvesta Franciska pastorālo vizīti Latvijā ir noteikta kā svētku diena, būs slēgti VID klientu apkalpošanas centri un nedarbosies arī VID Konsultatīvais tālrunis 67120000.

Savukārt jau otrdien, 25.septembrī, apkalposim klientus ierastajā darba laikā, proti, no plkst. 9.00–17.00. Arī VID Konsultatīvā tālruņa darbinieki uz zvanītāju jautājumiem otrdien atbildēs kā ierasts no plkst. 8.15–17.00.

Plašāka informācija par VID klientu apkalpošanu un citām saziņas iespējām ar iestādi pieejama VID tīmekļa vietnē sadaļā „Kontakti”.

Toties muitas kontroles punkti (turpmāk – MKP), kas darbojas nepārtrauktā diennakts režīmā, arī šī gada 24.septembrī noteiktajā svētku dienā – Viņa Svētības pāvesta Franciska pastorālās vizītes Latvijā dienā – strādās bez darba laika izmaiņām.

Diennakts režīmā šī gada 24.septembrī strādā šādi VID Muitas pārvaldes MKP:

  • Rīgā – Lidostas MKP, Rīgas brīvostas MKP un Importa MKP;
  • Latgalē – Terehovas MKP, Zilupes MKP, Grebņevas MKP, Kārsavas MKP, Silenes MKP, Vientuļu MKP, Pāternieku MKP, Indras MKP, Rēzeknes II MKP un Daugavpils preču stacijas MKP;
  • Kurzemē – Liepājas ostas MKP un Ventspils ostas MKP.

2018.gada 24.septembrī muitas klienti netiks apkalpoti šādos MKP: Šķirotavas MKP, Lidostas MKP (klientu apkalpošanas vietā Buļļu ielā 74, Rīgā), Valmieras MKP, Jelgavas MKP un Daugavpils MKP.

Plašāka informācija par Latvijas Republikas muitas kontroles punktiem pieejama VID mājaslapas sadaļā “Muita/Noderīgi/Muitas kontroles un robežkontroles punkti”.

Informāciju sagatavoja:
Evita Teice-Mamaja
VID Sabiedrisko attiecību daļa
www.vid.gov.lv